Michael Che Matters (2016)

Michael Che Matters (2016) Online Subtitrat


Regia: Osmany Rodriguez
Actori: Michael Che
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Michael Che Matters

Michael Che, vedeta „SNL”, abordează teme controversate precum inegalitatea, homofobia și gentrificarea în acest stand-up filmat live în Brooklyn.

Michael Che teritorii mine, care este un ecou slab 2010s de la sfârșitul marele Lenny Bruce. Nu, Michael Che nu este Lenny Bruce, dar el face multe kilometri din a face oamenii inconfortabil atunci când vor să râdă la ceva care este amuzant, dar traversează o linie pe care le-au făcut pentru ei înșiși.

Cealalta revizuire a acestui spectacol nu trebuie sa aiba un topor special care sa ii spuna lui Che, pentru ca controlul armei ocupa un segment scurt, intrucat statisticile rateaza intregul punct de umor – facandu-ne sa râdem de lucruri incomode sau dureroase. În ansamblu, Che face o treabă destul de bună.

Mi-ar da mai multe stele dacă nu ar fi existat câteva puncte în care ritmul să fie târât. Și i-aș da mai puține vedete dacă ar fi un sistem de rating corect. Știu însă că 8 este noua “medie” și dacă nu este cel puțin 8 sau 9, oamenii nu vor urmări acest lucru și este într-adevăr o oră destul de amuzantă de a se ridica.

Pentru cei obisnuiti cu Che ca ancora pe Update Weekend sau pentru scurt-ul lui pe Show Daily, acesta este Michael Che Unplugged. E mai crud, mai rau, si lucreaza usor albastru, dar nu exclusiv umorul inteligent. El folosește “albastru” pentru a avea un efect bun, menținând publicul din Brooklyn și publicul acasă puțin echilibrat