Mia Madre (2015)

Mia Madre (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Mama mea
Alta denumire: My Mother
Gen: Drama
Scenariu: Nanni Moretti, Valia Santella
IMDB: 7.0
Regizor(i): Nanni Moretti
Actori: Nanni Moretti, Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Mia Madre, filmul Nanni Moretti despre un regizor un film în timp ce mama ei moare în spital, arată cineastul italian într-o stare de spirit serioasă, supus, dar este animat de ciocnirea comică absurdă între protag Margherita Buy și actorul ei principal John Turturro . Lăsând deoparte exuberanța disprețuitor de influent lui Berlusconi a pus jos Caiman și Vaticanului fantezie Habemus Papam, se întoarce cerc complet pe teritoriul autobiografică a muncii sale anterioare. Cu toate că nu este în mișcare sau purgativ în același mod ca și cameră Fiului, materialul despre pierderea unui fiu adolescent care a câștigat Palme d’Or la Cannes în 2001, filmele Mia Madre împărtășesc o intimitate absorbant într povestind o dramă familială în toate nuanțele și nuanțele sale. Dar acest lucru nu este acel tip de teatru drepte, iar caracterele nu sunt explorate în acest tip de profunzime. Simplitatea și maturitatea viziunii sunt virtuțile de aici, calitățile bune, dar, probabil, un pic prea subevaluate pentru majoră care atrage atenția. Distribuitor 01 este de a elibera largă în Italia de astăzi, în timp ce există încă unele suspans despre arcul filmului la Cannes.

Deși scenariul Mia Madre de trei jucători aruncă o femeie în rolul principal al scurt-temperat, cineastul culpabilitate anxietate, auto-absorbit, acest lucru este de mascare subțire pentru o poveste aproape de casa. Moretti a pierdut mama lui în timp ce filmați Habemus Papam, și că este evident unghiul autobiografică din Mia Madre. Dar la un alt nivel, este o reflecție inteligent pe incapacitatea artistului de a separa viața ei privată de munca ei. Încercați ca ea poate să joace pro uns cu toate alifiile pe platou, Margherita (Buy) este maturat în turbulențele emoțională a se mute din apartamentul prietenului ei și care se ocupă cu o fiica adolescenta si o mama in spital. Toate acestea fierbe în mod inevitabil treacă în filmul politic isi face despre muncitori în contradicție cu conducerea. Dacă nu există nici arc sau mișcare înainte aici, este ceea ce privește incapacitatea ei de creștere, pentru a izola ei film din viața ei privată.

În mod similar, fratele ei, Giovanni găsește el nu mai este interesat de locul de muncă confortabilă la o firma de inginerie, precum și pentru o mai bună sau mai rea se lasă înghițit de ultimele zile mamei sale. În acest rol de sprijin ne-sclipitor, Moretti apare sagely îndoliat și a demisionat in Mia Madre, în cazul în care unul mic-notă. Poate că este “în picioare într-o parte a caracterului său,” instrucțiuni misterioase Margherita către personaje ei nedumerit, care devine o glumă repetat în film Mia Madre. Acest lucru înseamnă că, aparent actorul ar trebui să fie atât în ​​interiorul cât o parte și, în același timp, dezvăluie ea ca joc de actiune – o contradicție comic care arată Moretti directorul exercită unele auto-ironie.

O anumită familiarizare cu activitatea sa anterioara se prezumă, iar Margherita Mia Madre desfășoară în mod clar pe linia filmului Mia Madre său modifica ego. actrita Veteran Cumpar, lucrează cu Moretti pentru a treia oară, face o treaba excelenta imitând directorul său se potrivește la-stabilite, cum ar fi o scenă în care ea zboară într-o furie cu asistenții ei pentru următoarea ordine de ei prea mult. înclinațiile sale politice constatate sunt trimiși în retorică filmul anti-capitalist ea este de a face, care arata ca ceva din 1968. “Este un film plin de energie și speranță”, declară ea defensive mama ei sceptic Ada (etapa actrita Giulia Lazzarini) atunci când ea se duce să o viziteze la spital. Deși în vârstă și fragile, profesor fostă școală Ada arată încă inteligență și discriminare. Iubit de elevii ei și sa aprins de către copiii ei cultivate, ea pare să fi trăit o viață plină și satisfăcătoare, și nu este nimic morbidă sau sentimental despre boala ei.

Care lasă loc pentru o mulțime de interludii comice, iar filmul Mia Madre pendulează efort între Margherita și anxietatea Giovanni, la doliu lor atentează, iar întreprinderea în liniște descreierat de film. Jucătorul cheie în acest sens este Turturro în rolul de stele american Barry Huggins. Margherita îl găsește adormit la aeroport, așteptând ca cineva să-l ridice. Uimit treaz, îi spune despre cosmarul lui Kevin Spacey a încercat să-l omoare in filme online Mia Madre. Aproape fiecare scenă cu el este un tratament – și o amânare de la privegheri lungi, repetitive la spital. Un clasic este actoria la o masina de aparat de fotografiat; după Margherita consideră că este prea fals, ea-l silește să conducă într-adevăr o mașină pe strada cu punctul său de vedere blocat complet de lumini și camere.