México Bárbaro (2014)

México Bárbaro (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Ezban, Laurette Flores Bornn
Actori: Adrián Aguirre, Dulce Alexa, Leslie Arce
An: 2014
Gen: Groaza
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis México Bárbaro

Iată șapte pantaloni de groază care lipsesc de groază, premisă, dialog, chiar și uneori sunete. Întreaga colecție este complet neinspirată, poveștile sunt slab dezvoltate și executate.

În timp ce fotografia poate salva o parte din aceste pantaloni scurți, unii nu mai au nimic, la fel ca proiectele de liceu. Aspru? Poate. Adevărat? Complet. Luați, de exemplu, “La Cosa Más Preciada”, actul este rău, dialogurile sunt mâinile jos unele dintre cele mai grave am auzit vreodată în istoria cinematografiei, totul a fost dat un instagram-ca “epocă” Acest filtru este, în special, absurd.

Restul pantalonilor, în timp ce sunt mai profesioniști, sunt încă destul de răi și absurzi, nu există inimă care să fie găsită. Dacă proiectul ar fi fost realizat de copii amatori, atunci bine, i-aș da 4 stele, dar aceștia sunt – sine? – considerați – regizori.

De asemenea, singurul lucru mexican despre asta sunt activele (regizori, actori, scriitori, producatori, decoratiuni), nu exista adevarate legende sau mituri aici, poate doar slab “inspirat de”.

Concluzia mea este că un cuplu de respingători mexicani de la “ABC’s of Death” a decis să ia lucruri în propriile lor mâini … dezastru a urmat, desigur.

Trebuie sa spun ca am fost foarte incantat sa ma uit la acest lucru de cand am auzit prima oara de acest proiect inainte de inceputul anului 2014. Asteptam cu nerabdare ceea ce regizorii mexicani indie si-au luat mâneca, deoarece practic nu avem directori recunoscuti de groaza, dar nu, Nu pot garanta niciuna dintre ele.