Meskada (2010)

Meskada (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Josh Sternfeld
Actori: Nick Stahl, Rachel Nichols, Kellan Lutz
An: 2010
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9ZFrv9G_nYk/Meskada" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Meskada

Meskada urmează viata detectivului Noe Cordin care se lupta pentru a rezolva cazul asasinarii brutale a unui baiat. Meskada surprinde un instantaneu din chintesența vieții americane din orasele mici. Filmul portretizeaza o imagine vie a rupturii dintre personajele din două orașe. Legaturile dintre oameni bazate pe loialitate, familie, comunitate, și o luptă bazata pe circumstanțe dincolo de controlul oamenilor.

Fire din trecut prin tese acestui film interesant despre oameni oraș mic și loialitatea lor una față de cealaltă atunci când vine vorba de intervenția din exterior – chiar și la apărarea omucidere. Josh Sternfeld a scris și regizat acest mic thriller, cu o distribuție mică de actori tineri, care ar putea fi doar mai observat după acest efort dramatic.

Doi băieți – Eddie Arlinger (Kellan Lutz) și Shane Loakin (Jonathan Tucker) – Drifters care merg pe drumul spre casele jefuiască și să-și vândă produsele la magazinele de amanet prin relația lor cu o fată bar (Grace Gummer, o alta dintre fiicele lui Meryl Streep) – omori accidental un băiat în timpul unui jaf în Hilliard. Băiatul se întâmplă să fie fiul unui comisar County Meskada (Laura Benati). Tânăr oraș mic detectiv Noah Cordin (Nick Stahl).

Si noul său partener Leslie Spencer (Rachel Nichols), sunt aduse in pentru a rezolva crima, în ciuda faptului că șeriful oraș (Michael Sirow) si cohorta (Michael Cerveris) cred că se pot ocupa de problema ele însele: o mare parte din ciocnirea aduce într-un detectiv din afara care a crescut într-un oraș sărac mic nu departe de Hilliard, privite ca interferență. Proprietarul locala Bar Billy (James McCaffrey) și cumnatul legii lui Shane Dennis (Norman Reedus) lupta pentru a proteja Eddie si Shane, dar au loc evenimente care dezvăluie adevărata identitate a criminalului, după o confruntare între în afara orașului detectiv.


Trailer Meskada

https://www.youtube.com/watch?v=ZRHovcAkNh8