Mesagerul – The Messenger (2009)

Cu doua nominalizari la oscarul de anul acesta, Mesagerul – The Messenger online subtitrat spune povestea unui soldat ranit in lupta care trebui sa-si serveasca patria inca trei luni. Tocmai de aceea alatrui de captianul Tony Sone interpretat extraordinar de Woody Harleson; acesta va prelua indatoriile celui care anunta rudele soldatilor de pe front despre decesul acestora.

O meserie dificila pentru ca fata in fata cu rudele celui rapus tu devi cel vinovat iar atitudinea ta trebuie sa fie un calma si rece; deoarece orice contact fizic cu rudele ar duce doar la tensionarea situatiei si mai mult. Lumea celor doi mesageri in filmul Mesagerul – The Messenger online subtitrat este plina tristete pentru ca reactiile rudelor te fac si pe tine sa simti durerea lor chiar daca nici nu ai cunoscut persoana care a decedat.

Ranit in razboi sergentul Montgomery reprezinta tiparul clasic al inadaptatului. Odata ajuns acasa orice ar face nu pare a-si mai avea rostul iar munca devine doar o chestie de rutina care il ajuta sa nu innebuneasca intr-o lume ce nu mai este a sa. Relatia cu captianul sau din Mesagerul – The Messenger online subtitrat si apropierea de o ruda a unui decedat il mentin viu si il fac sa uite de durere si de cosmarurile in care parti ale colegilor sai sunt imprastiat peste tot in jurul sau. De aici incolo acceptarea acestei meserii de mesager al mortii este doar fireasca.


Regia: Oren Moverman
Actori: Ben Foster, Samantha Morton, Woody Harrelson
An: 2009
Gen: Drama, Romantice, Razboi
IMDB: 7.1


The Messenger (2009) Online Subtitrat