Merlin and the Book of Beasts (2010)

Merlin and the Book of Beasts (2010) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Merlin si cetatea legendara
Regia: Warren P. Sonoda
Actori: James Callis, Laura Harris, Jesse Moss
An: 2010
Gen: Fantezie, Thriller
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-ywbCVtohd8/Merlin.And.The.Book.Of.Beasts.2009.720p.BluRay.x264.RoSubbed-aAF.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Merlin and the Book of Beasts

Dupa decaderea cetatii Camelot, legendarul vrajitor Merlin s-a retras in padure si traieste ca un sihastru. Camelot se afla in mare pericol, deoarece o seama de vrajitori malefici vor sa puna stapinire pe intreg tinutul. Mai multi cavaleri fac tot posibilul pentru a salva cetatea, dar sunt constienti ca numai puterile iesite din comun ale vrajitorului pot reinstaura armonia. Merlin este nevoit sa-si foloseasca toate puterile extraordinare pentru a face fata creaturilor fantastice si vrajitorilor malefici pentru ca insasi viata sa este in pericol.

Multa lume se foloseste de legenda cavalerilor mesei rotunde, Arthur si Merlin, pt a face filme care sa aiba atractie la public prin titlu cel putin, insa nimeni nu baga si suficienti bani in filmele respective ca sa faca ceva cu adevarat frumos si care sa nu se uite imediat. Ce-i drept acest film este mult mai bun decat prostia “Merlin and the War of the Dragons” din 2008. In “Merlin and the Book of Beasts” actorii joaca mai bine, iar efectele sunt mai bune, dar atat. Mai au mult de lucrat si investit pana sa iasa un film cel putin la fel de bun ca cel din 1998 .