Mercy (2016)

Mercy (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Sparling
Actori: James Wolk, Caitlin FitzGerald, Tom Lipinski
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mercy

Două perechi de frați din tați diferiți convocați casa familiei pentru a participa la mama lor pe moarte. Discuțiile cu privire la moștenire și eutanasia urmează (sau este cu adevărat eutanasia?), Dar vedem putin real participa, ca și în cazul în care, pacientul pe jumătate conștient de culpabilitate pat este necesar nici un fel de atenție. De aceea, mai târziu în film, împărtășim în surpriza unei case-invadator, care descoperă că soțul doarme în aceeași cameră ca și soția lui.

Atât de puțin se explică despre conflictul dintre frați, că abia ne pregătește pentru unul dintre “surpriză dezvăluie” faptul că ghicitoare script-ul. O mai încrezător povestitor ar trebui să ne dăm seama numai pe baza faptului că bărbații diferă în valoare de păr facial. Unul dintre frați aduce de-a lungul o prietenă atât de timid, am crezut că e doar un co-lucrător infatuată, care spera sa mutat relatia inainte de marcare de-a lungul. Ea a spus în minte propria afacere și că cea mai mare parte ceea ce face ea.

Casa de invazie urmează. În apucare bruschete sale și competentă în execuție, acesta oferă un răgaz de plictisul dramă superficială. Bruschețe ori de deces și calitatea lor lumesc este binevenit. O repovestire din două perspectivă a evenimentelor adaugă la drama și spaimele salt sunt câștigate.


Trailer Mercy