Mercury Plains (2016)

Mercury Plains (2016) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Scenariu: Charles Burmeister
IMDB: 4.5
Regizor(i): Charles Burmeister
Actori: Scott Eastwood, Angela Sarafyan, Justin Arnold


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mercury Plains

Filmul spune povestea a unui tanar cu probleme care fuge în Mexic unde este recrutat să se alăture unui grup paramilitar de adolescenti care lupta cu cartelurile de droguri. Izolat în deșert, el însuși se dovedește prin a deveni un soldat de top , dar scopul adevărat si întrebările grupului. Cand poliția mexicana il închide, își dă seama că singura sa cale de ieșire este să scape si sa ajunga inapoi in America, dar mai întâi trebuie să il păcălească pe Căpitanul (Nick Chinlund).


Trailer Mercury Plains


Review Mercury Plains

“Mercury Plains” este una dintre acele filme care, în scopul de a reuși doar nevoie de cincisprezece rescrieri din scenariu, cel puțin, pentru a deveni ceva cu adevărat bun sau mai mult decat usor de urmarit. Dar, nope. Acest lucru este la fel ca industria junk food: rapid, simplu, ieftin, oarecum digerabil, niciodată sănătos sau durabil, dar funcționează la unele, deși un lucru real nu convinge.

Cu un scriitor mai experimentat acest lucru este genul de complot care ar putea lucra cu ușurință. Dar aici cineva ne face să ne forțeze să folosească suspensii noastre de neincredere la maxim, și asta e doar greșit. Scott Eastwood joacă un tip cu probleme fără perspective în viață, care fuge în Mexic. Impreună cu un prieten pentru a obține unele distractiv ieftine și senzații tari. Într-un fel, el devine recrutat de un om numit “Capitanul” (interpretat de Nick Chinlund, destul de bine), care conduce un grup paramilitar care luptă cartelurile de droguri. Grupul este format de adolescenti, copii si tipuri ciudate care abia știu să folosească un pistol. Dar ei sunt cei care preiau locul polițiștilor reale și de a face lucrurile.