Men in Hope (2011)


Men in Hope (2011) film online subtitrat

Titlu original: Muzi v nadeji
Gen: Comedie, Drama, Romantic
Scenariu: Jirí Vejdelek
IMDB Rating: 7,2
Regizor(i): Jirí Vejdelek
Actori: Jirí Machácek, Bolek Polívka, Petra Hrebícková

Nu spre deosebire de relațiile în ansamblu, infidelitatea ca un subiect este una care stârnește reacții și opinii de la oricine în auditivă, chiar dacă o persoană nu are nici o experiență cu adulter. Din punct de vedere pur psihologic, conceptul de adulter este simplă și simplu: O persoană se simte neîmplinită pentru orice multitudine de motive -whether emotional, fizic, sau altfel – si decide că singura recursul logic este de a avea o aventură. Posibilitatea de risc, pericolele de a fi prins, și pierderile potențiale care urmează să fie acumulate sunt toate de sens în numele actualizare și împlinire, deși bărbați în încercările Sper să susțină că e mai mult infidelitate decât simpla împlinire dorința și că motivele din spatele senzație de neîmplinit nu sunt la fel de simplă ca și inselat sine.

Jiri Machacek și Bolek Polivka joacă două piste principale ale filmului, Ondrej, un contabil tânăr întors proprietar bucătar / restaurant, și tatăl-in-lege sa Rudolf, un designer de montagne russe adulteră transformat cabby în chinurile fructuoase de pensionare. Într-un sens, cei doi sunt opuse, reprezentând diferite idealuri asupra femeilor, căsătorie, și relații, în general, Men in Hope, și, în ciuda relația lor juridică cei doi menține o prietenie strânsă. Ondrej este în întregime conștient de afacerile secrete Rudolf lui, și, deși legea, fiul-in-menține o dezaprobare ferm al infidelitățile Casanova mai în vârstă, el joacă împreună cu șarada cu nimic mai mult decât câteva remarci sardonici.

Poate e din cauza cele mai multe tatăl-in-legi nu se inteleg cu fiul-in-legi, în film și televiziune, dar e reconfortant vedea cele două personaje se inteleg unii cu altii in loc de a împărtăși o aversiune reciprocă unul pentru altul in Men in Hope. Dinamică ponderea doi actori cu fiecare alte pe ecran nu este nimic scurt de remarcabil; prin nu mai puțin de cinci sau șase linii cei doi actori reușesc să prezinte o prietenie bine rotunjite ghidat de înțelepciune, respect și încredere. Desigur, glume standard sunt realizate pe cheltuiala Ondrej, dar dialogul curge natural și fiecare bataie simte corespunzătoare în loc de forțat.

Același lucru, cu toate acestea, nu se poate spune pentru poveste. N-am crezut că voi găsi eu spun asta, dar complotul whizzes de la o rată nefiresc de repede cu motivații de caractere fiind șubredă în cel mai bun și arcuri de dezvoltare de conducere aproape nicăieri. Unor conflicte sunt ratificate aproape la fel de repede ca acestea sunt introduse, și anumite caractere sunt atât de subdezvoltate că este o mirare de ce au fost incluse, în primul rând. Interesant, Ondrej și Alica încercarea de a concepe – conflictul de deasupra filmului, și presupune motivația din spatele celor două personaje – Men in Hope – este una dintre cele mai puțin dezvoltate din puncte de complot întregul film. Unele vina se află în caracterul Alica; în cazul în care terenul a fost o mașină în mișcare, Alica ar fi nimic mai mult decât o frunză prinsă în răsucirea parbriz și pornirea bazat pe drum și direcția vântului.