Memoir of a Murderer (2017)

Byeong-soo (Sol Kyung-gu) în trecut un fost un criminal în serie, care acum suferă de boala Alzheimer. Are o fiică, pe nume Eun-hee (Kim Seol-hyun). Într-o zi, iubitul lui Eun-hee, Tae-joo (Nam-gil Kim), se apropie de Eun-hee să o omoare. Pentru a o proteja pe Eun-hee, el luptă să își păstreze memoria și intenționează să-l ucidă pe Tae-joo. Cu toate acestea, devine evident că amintirile lui ar putea să nu fie la fel de fiabile cum crede el că sunt.

Bazat pe romanul lui Kim Young-ha, Memoir of a Murderer este un thriller tensionat, intrigant, și captivant Cu o mulțime de răsturnări de situație, plus se transformă inteligent. Directorul Won Shin-yeon nu pierde timpul, creând o atmosferă care vă prinde imediat inca din prima scenă. Deși complotul este complex, nu este complicat dacă acordați o atenție deosebită. Filmul te tine in suspans de la început până la sfârșit pentru că mereu te vei intreba; dacă protaginistul Byung-soo poate avea încredere în amintirile lui; sau dacă el fiind doar paranoic catre Tae-Joo care sigur are ceva de asuns.

Chiar dacă Byung-soo din filmul Memoir of a Murderer a săvârșit acțiuni imorale și, prin urmare, nu este deloc plăcut; nu este o persoană absolut rea în interior: îl iubeste fiica și vrea să o protejeze, la urma urmei. Defectele lui îl fac un personaj interesant.

Tae-joo este destul de viclean și face in asa fel ca Byung-soo să ii fie greu sa dovedească că este un ucigaș, așa că este o placere sa ii vedem cum se bat intr-o mare parte a filmului Memoir of a Murderer. Din fericire, in al treilea act, în care multe filme tind să se destrame, vă va ține cu ochii lipiți de ecran în toata acțiunea și răsturnările de situatie.


Titlu original: Salinjaui gieokbeob
Regia: Shin-yeon Won
Actori: Kyung-gu Sol, Nam-gil Kim, Seol-Hyun Kim
2017
Gen: Actiune Thriller
IMDB: 7.0


Memoir of a Murderer (2017) Online Subtitrat