Mega Shark vs Kolossus (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Mega Shark vs Kolossus (2015) film online subtitrat

Regia: Christopher Ray
Scenariu: Edward DeRuiter
Actori: Illeana Douglas, Amy Rider, Brody Hutzler
Anul: 2015
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 3.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Există un moment de nebunie cu adevărat sublim care duce în punctul culminant al Mega Shark vs Kolossus. Un rechin Megalodon monolitic normele mărilor și cerul de mai sus, în timp ce un război rece de robot rus colosal încărcat cu suficientă energie exploziva a face Hiroshima arate ca un sughiț codițe terenurilor; în scopul de a ucide două păsări cu o piatră de obtinerea acestor două să lupte până la moarte, trebuie să dau mai întâi o cale de a atrage aceste două împreună. Ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât pentru a obține acest dispozitiv de mers pe jos apocaliptic Comunist pentru a da goana după un elicopter la final un steag american gigant? Ei bine, în mod evident, nu?

Cu a patra tranșă din seria Shark Mega azil, s-ar părea că au luat-mi analogii anterioare Godzilla la inima mai mult decât oricând înainte. Shark Mega vs. Kolossus îmbrățișează pe deplin japonez motiv sa film monstru gigant din get-go, Mega Shark vs Kolossus, cu un montaj introductivă a cea mai mare parte secvențe video comerciale cu voiceovers știri explice domnia la nivel mondial de teroare și de impact crippling rechin Megalodon pe toate întreprinderile acvatice în limba direct din mai multe un film Godzilla.

Deși, probabil, doar poate, mai degrabă decât “Regele Monsters,” Cthulhu s-ar putea fi de fapt o comparație mai apropos. În plus față de izbitoare frica în inimile tuturor umanitate, simpla prezență a mega rechin-zeu ca este suficient pentru a conduce oameni normali anterior suicidally megaloman în hotărârea lor de a se distruge sau incredibil de genocid în dorința lor de a captura și de a folosi-o pentru propriile lor mijloace vicios. Nu aș fi surprins dacă sequel următorul introduce un cult Lovecraftian închinarea la altarul Mega Shark. La această rată de rechin Mega Raport Cthulhu va fi, probabil, următoarea tranșă pentru tot ce știu in Mega Shark vs Kolossus.

Totuși, un alt rechin Megalodon a apărut din adâncurile oceanului. Vezi tu, mega rechinul este parte a ecosistemului și păstrează întoarce, pentru că este într-un fel restabilirea echilibrului naturii sau ceva de-a lungul acestor linii, o explicație aruncat ca suna ciudat care amintește de lucruri auzit în Godzilla de anul trecut.

După distrugerea navelor și Air Jaws-ing avioane din cer, după ce de stabilire a deșeurilor la Marina, Air Force, o caracatita gigant, ce naiba o Crocosaurus este, și un rechin mecanizat sub / rezervor hibrid pe parcursul a trei filme , lumea așa cum o știm acum trăiește în astfel de teama de apariția unui nou Mega Shark vs Kolossus am un fel de sperat realizatorii s-ar fi ajuns în special obraznic și a făcut propria lor versiune a acestui atac clasic al scenei Killer Tomate când tipul din cantina calm spune “roșii” și oricine altcineva în cameră ruleaza tipa pentru viața lor.