Meet the Blacks (2016)

Meet the Blacks (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Deon Taylor
Actori: Phil Austin, Mike Epps, Michael Blackson, Kathrien Ahn
An: 2016
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Meet the Blacks

Carl Black îşi doreşte o viaţă mai bună pentru familia lui şi are oportunitatea să se mute de la Chicago. Ajung cu toţii în Beverly Hills, însă fix în perioada anulă de “curăţire”, când toate fărădelegile sunt permise timp de 12 ore.


Trailer Meet the Blacks


Review Meet the Blacks

În cazul în care acest lucru va fi dvs. premisa-albii uciderea negrii dintr-un sentiment de snobism și de intoleranță-ta umor mai bine să fie destul de clare și sofisticate. In schimb, “Meet the Blacks” (care nu a fost demonstrat de critici inainte de a deschide zi). Ne dă bancuri Fart și callback cultura pop obosit cum ar fi: “? Whatchu vorbesc Bout, Willis”

Este, de asemenea, a făcut sloppily dintr-un punct de vedere de producție de bază: slab iluminate și bafflingly editat cu atmosfera inconfortabil improvizatiei incomode. Si sunet plină de coșuri care face mai multe linii de neînțeles. (Deși poate că nu este un lucru rău). În același timp, “Meet the Blacks” ia unele rute ocolitoare rapide, care sunt atât de ciudat, acestea sunt aproape fascinant. (Aspectul Tyson este unul dintre ei.) Și filmul ca întreg este un astfel de accident de tren incompetent, nu te poți uita departe, doar pentru a vedea cât de mult mai rău se poate obține.

Dar, de fiecare dată într-un timp, se pare a fi încercarea, ușor, pentru a face un punct vag despre prejudecăți rasiale și a tensiunilor. Atunci când un grup de vecini albi se află în fața ușii din față negrilor în timpul epurării, purtând măști și care transportă arme, liderul lor merge într-o tiradă vicios cu privire la modul în care acestea sunt nedorite.