Meandrele iubirii – Salaam-E-Ishq (2007)

Meandrele iubirii – Salaam-E-Ishq (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Nikkhil Advani
Actori: Salman Khan, Priyanka Chopra, Anil Kapoor
An: 2007
Gen: Indiene, Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Meandrele iubirii – Salaam-E-Ishq

Dramedia prezintă șase povești de dragoste care scârțăie și se destramă fiindcă au dat de diverse probleme. Obstacolele pe care le au de depășit cuplurile au ieșit în cale tocmai din cauza iubirii prost înțelese sau nemărturisite. O tânără ambițioasă își angajează logodnic pentru a urca mai ușor în carieră, o fiică e părăsită de iubit chiar înaintea nunții, iar tatăl sever îi aranjează un alt mariaj, o femeie căsătorită de 15 ani descoperă că e înșelată de soț. Tributul pe care fiecare trebuie să-l plătească pentru iubire e diferit, dar alternativa e să renunțe la fericire.

Kkamini (Priyanka Chopra) se trezește într-un alt scandal în ziarele de dimineață. Cele mai cautate fată produs la Bollywood nu poate ajuta, dar se implice cu tot felul de probleme cu mass-media. Probleme pe care ea le atribuie ca fiind cauza pentru care nu aterizează cu roluri de heroină râvnit. Rolurile pe care ea a venit în lume mare și rău de la Bollywood pentru.

Dar lucrurile se vor schimba, deoarece Kkamini a conceput un complot pentru a schimba imaginea ei în mass-media, ochii publicului și cel mai important, marii producatori de Bollywood. Un teren pe care o va propulsa de la a fi o fată element pentru a fi numărul unu eroina din India. Singurul lucru pe care ea nu a anticipat a fost sosirea lui Rahul (Salman Khan) în viața ei …

Vinay Malhotra (Anil Kapoor) se trezește în poza lui perfectă tramvai din Londra acasă în fiecare dimineață. El este îngrijit de imagine soția sa perfectă, Seema (Juhi Chawla) și se sărută la revedere de imagine fiice perfecte. El merge la imagine perfectă de PR de locuri de muncă și se întoarce la imagine lui perfectă soție, fiice și casa sa din Londra.