Maudie (2016)

Maudie (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Aisling Walsh
Actori: Sally Hawkins, Ethan Hawke, Kari Matchett
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Maudie

Arta populară este o artă care nu este definită de noțiunile dvs. academice tradiționale despre ce ar trebui să fie arta, fie ea tehnică sau estetică. Folkul este un cuvânt vechi, de la vechiul german înalt, care înseamnă în general oameni în general.

“Maudie” este un film despre oameni, mai ales o figură centrală foarte importantă, care se întâmplă să fie un artist folcloric. Maud Lewis este numele ei și este foarte probabil că nu și-a clasificat arta în nici un fel în viața ei, mai puțin artă populară. Arta ei este ceva ce a făcut.

“Maudie” este un mic film biopic dulce care uneori este un pic deranjant. Aspectele tulburătoare sunt subtile. Creatorii / regizorii glisează asupra unora dintre punctele mai fine ale vieții sale, cu unele modificări ale adevărului. Cu toate acestea, întrebările importante sunt cerute, literalmente, în timpul filmului. Depinde privitorul să vadă aceste aspecte sau nu și să le ia pentru ceea ce sunt. Reacțiile sau discernământul dvs. pot depinde de cunoștințele anterioare sau de cercetarea subiectului.

Ceea ce este clar de la începutul filmului, este că Maud și soțul ei au condus o viață dificilă – nu sărăcia, ci aproape săracă. Totuși, Maud și-a umplut viața cu frumusețea prin arta ei. Flickers of fame relativ le-a atins viața pentru scurt timp, dar nu a fost decât după moartea ei din 1970, că recunoașterea deplină a fost recunoscută, nu că ea a avut grijă de aceste lucruri.

“Maudie” este un mic film cu performanțe mari de la rețea, în special Sally Hawkins. În opinia mea, performanța ei ca Maud este cea mai bună din acest an până acum.