Matthews (2017)

Matthews (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Ryan Scott Warren
Actori: Jimmy Armfield, Tristan Bailey, Patrick Barclay
An: 2017
Gen: Documentare, Istorice, Sport
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Matthews

MATTHEWS spune adevărata poveste incredibilă despre viața și cariera unui om considerat de mulți ca cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor, Sir Stanley Matthews.

Într-o epocă în care cuvântul “Genius” este legat de Freely. Iată un documentar despre un astfel de om, Sir Stanley Matthews. Filmul începe în Soweto, Africa de Sud, unde Stan și-a dedicat cunoștințele și contactele imense de fotbal pentru a-și antrena bărbații lui Stan. Aceștia erau unii dintre cei mai săraci copii din lume, iar Stan le-a dat Speranță și Inspirație pentru ei și pentru mulți alții. Numai acest lucru spune Marcului Omului, când în acel moment el ar fi putut avea un rol de coaching sau ambasador la orice club din lume, așa a fost respectul pentru care a fost ținut.

Filmul apoi Spune povestea lui Stan și creșterea lui modest începuturi la Global Superstardom, prin filmări remasteriate. Si interviuri cu Sir Richard Branson, Gary Lineker, Jimmy Armfield, Nick Hancock. Membri ai familiei, fanii fotbalului și mulți reporteri sportivi. Într-adevăr, este această modestie și umilință. Impreună cu Stans abilitățile incredibile și etica muncii pe care regizorul o capturează aici. În timp ce unul din oamenii lui Stan spune: “Dragostea este pentru totdeauna”. Acesta este un documentar despre un om inspirat care merită să fie prețuit pentru totdeauna.