Mata Hari (1985)

Mata Hari (1985) Film Online Subtitrat


Regia: Curtis Harrington
Actori: Sylvia Kristel, Christopher Cazenove, Oliver Tobias
An: 1985
Gen: Drama, Thriller, Razboi
IMDB: 3.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mata Hari

Personalitatea celei care este cunoscuta in istorie sub numele de Mata Hari a inflacarat imaginatia multor oameni. Dansatoare exotica, femeie seducatoare, Mata Hari si-a folosit relatiile sale din inalta societate a Europei, pentru un periculos joc dublu de spion.

Aceasta este o biografie soft-core despre dansator notoriu cu alura mocnit care a avut relații cu rang înalt ofițeri militari, politicieni, milionari și altele în poziții influente în multe țări. Filmul a începe în Java 1909, în cazul în care ne vedem la Mata Hari dansând un dans templu exotic. 1914 Paris, doi căpitani (Christopher Cazenove, Oliver Tobias) știu să Margheritte Zella. Mai târziu, ea călătorește în tren, unde cunoaște un călător frumos (Derek de Lint), dar a ucis dintr-o dată.

Apoi ea a acuzat de uciderea, ci este eliberat de către căpitanul german (Cazenove). Paris 1915, Folies Bergere în cazul în care ea joacă un spectacol substituindu Zeita Kali cu mai multe mâini. Acolo întâlnește din nou căpitan francez (Tobias), care-i rame ca informator și îi cere să participe ca Allied spion. În cadrul contactelor Madrid, cu un ceasornicar și este șantajat de doi spioni germani (Gaye Brown, Gottfried John). Acum, ea trebuie să meargă în spatele liniilor inamice și de salvare căpitanul german, îmbrăcat ca nurse.Posteriorly la Paris 1916, este o intrigă a procedat cu privire la un exploziv lichid care baddies doresc să explodeze într-o catedrală.


Trailer Mata Hari

https://www.youtube.com/watch?v=ftKQph6isvs