Masss (2015)


Masss (2015) film online subtitrat

Regia: Venkat Prabhu
Scenariu: Madhan Karky, Venkat Prabhu
Actori: Suriya, Nayanthara, Parthiban
Anul: 2015
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

<7QBPSMGT_6M/Masss.2015.FS.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Venkat Prabhu director este cunoscut pentru răcoarea sa. Pentru camaraderia care protagoniștii lui împărtăși. Pentru “gândire” tânăr. Off târziu el a fost în scădere propria pânză să se concentreze pe un element – eroism. Dar asta e în cazul în care el aduce în ștampila lui de creativitate. Ce ar fi fost o saga răzbunare plictisitor se transformă într-o aventură extrem de plin de viață, cu portretizarea interesant de “morți”! Acest lucru se întâmplă să fie destul de o ironie captivant! De exemplu, există o scenă în care fantoma unui om mort este dovedit a fi dans chiar pe partea de sus a cadavrului lui! Mi-a în desparte in Masss!

“Masss” vine cu un makeover într-adevăr energetic pentru genul horror. Există foarte puține prefigurare făcut să ne spună ce este / ar putea fi vine, și care plătește off aici. Un conman se alătură mâini cu fantome, de prada. Exista o multime de alte revelații care continua sa vina unul dupa altul, pentru a vă dependent. Dar Venkat Prabhu nu scapa de ansamblu “masala” se simt, deși, și devine supt în ea ca toate eforturile sale de a ține departe sunt destul de off-beat. Box-office nu se poate face fără compromisuri, poate? “fani”. Există o secvență de urmărire care să vă reamintesc de bufonerie la “Fast & Furious 7”. Cantecul titlu recuzita până ies nicăieri in Masss, este acolo doar de dragul de el. Brahmanandam este aruncat în a asigura bani de la case de marcat din Andhra. Un “nanban uyir” care vrea doar un singur lucru pentru orice situație – “sarakku”. Eroina care dă într-o stalker, deoarece se pare că ea nu are un creier de ei. Dar sunt de așteptat pentru a merge cu fluxul fără să se uite în specificul și facem acest lucru, pentru cele mai multe ori.