Masacrul din Texas – The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Pe 20 august 1973 in filmul Masacrul din Texas – The Texas Chainsaw Massacre, politia a fost chemata la o ferma indepartata, proprietatea lui Thomas Hewitt, fostul jupuitor de capete de la abatorul local din Tinutul Travis, Texas. In aceasta resedinta izolata au fost gasite resturile a 33 persoane macelarite – o descoperire cumplita. Care a socat si ingrozit intreaga natiune. Multi inca mai considera ca acesta a fost cel mai celebru caz de omor in masa al tuturor timpurilor in “Masacrul din Texas”.

Purtand pe fata masti grotesti, facute din pielea victimelor sale, si fluturand un fierastrau electric, in “Masacrul din Texas”. Ucigasul cunoscut sub numele de Leatherface (Fata de piele) avea sa isi castige o trista celebritate o data cu titlurile aparute.

Cu litere mari pe prima pagina a tuturor ziarelor din Texas. “Casa teroarei ingrozeste o natiune – Masacrul din Texas”. Autoritatile locale aveau in cele din urma sa impuste un barbat care purta o masca de piele, declarand apoi ca l-au ucis pe criminal. Si astfel inchizand cazul foarte brusc. Totusi, in anii care au urmat. Multi dintre cei care au cunoscut mai indeaproape acest caz cumplit au acuzat politia ca a facut o ancheta de mantuiala si ca a ucis cu buna stiinta un nevinovat.


Gen: Groaza
Scenariu: Kim Henkel, Tobe Hooper
IMDB: 6.2
Regizor(i): Marcus Nispel
Actori: Jessica Biel, Jonathan Tucker, Andrew Bryniarski


The Texas Chainsaw Massacre (2003) Online Subtitrat