Maryland – Disorder (2015)

Maryland – Disorder (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Alice Winocour, Jean-Stéphane Bron
IMDB: 6.2
Regizor(i): Alice Winocour
Actori: Matthias Schoenaerts, Diane Kruger, Paul Hamy

Tineri francezi scenaristul si regizorul Alice Winocour a trecut de la cerceta un secol al 19-lea “isteric” caz neurologice în ea 2012 de film de debut și Semaine de la Cannes “lovit Augustin la considerarea tulburarea de stres post-traumatic de soldat război Orientul Mijlociu în al doilea film Maryland – Disorder ei, Maryland (tulburarea aka). În același timp, ea sa străduit să facă o drept înainte, acasă invazie thriller, doar pentru a descoperi greșeală că ea are încă o serie de lucruri pentru a afla dacă ea intenționează să concureze cu filme de gen de la Hollywood pe propriile lor termeni in filmul Maryland – Disorder.

Cu toate acestea in Maryland – Disorder, situațiile tensionate moderat și să se întoarcă carismatic de Matthias Schoenaerts ca veterinarul tulbure, dar se pot forțelor speciale franceze ar trebui să genereze randamente decente în numeroase teritorii. Cele sensibile Schoenaerts macho este destul de mult de centru-ecran pe tot parcursul acestei piese suspans a făcut sleekly bazat pe un scenariu mai încărcat cu găuri decât numeroasele băieții răi el, fie muguri sau înjunghie la moarte.

La întoarcerea sa de la luptă la său sud nativ din Franța in filmul Maryland – Disorder, Vincent (Schoenaerts) se alătură unii dintre colegii lui militare pentru a lucra de securitate petrecere la un conac din apropiere enorm, denumit Maryland, deținută de un om de afaceri libanez. Vincent periodic experiențele bate zgomote în cap și senzații dezorientare aferente și, de asemenea, detectează vibratii accentuat negative, de la un invitat care se comportă agresiv cu gazda.

A doua zi, omul a casei lasă brusc într-o excursie de două zile în Germania, dar refuză să spună lui soție frumoasă trofeu Jessie (Diane Kruger) ce se întâmplă. În primul dezvoltarea semnificativă complot care se dovedește un pic cam greu de înghițit, Vincent, un străin de familie, i se cere pentru a rămâne pe să aibă grijă de Jessie si fiul tineri cuplului.

Suprafețele seducătoare oferă suficiente distragere inofensive pentru a face o cerere modest asupra atenția privitorului până la începutul lipsit de evenimente filmului Maryland – Disorder – actorii atractive, casa de opulenta, invitați fantezie partid și în spatele scenei traga cu ochiul la modul in care un high-end mânere echipa de securitate un loc de muncă, cum ar fi acest lucru suficient ispititor să ne țină intrigat. Dar, după aproximativ 45 de minute, Vincent și Jessie am spus mai nimic unul de altul, și există puține elemente-plot avanseaza, altele decât Vincent suspiciunea tot mai mare că soțul lui Jessie este amestecat în afacerile cu arme.

În timpul o excursie de plajă ce pare imprudentă, soldatul accidentat are fantezii paranoice că acestea sunt urmărite – impresii care rămân fantezii pana, iată și iată, sunt violent atacat de doi criminali în masti negre, pe care Vincent îi trimite pricepere.

La acest punct in filme online Maryland – Disorder, cu toate acestea, absurditatile dramatice încep să se adune mare. În ciuda atacului, această femeie bogată nu este oferit, nici nu se caută, de protecție oficial al poliției. Nici măcar nu angajeze un plus de securitate. Și, împotriva sfatul explicit al lui Vincent, Jessie insistă asupra stau la casa ei incoerent cu el și copilul ei, mai degrabă decât în ​​mișcare într-un hotel sau o altă locație mai secretă. Apoi mai este problema ce sa întâmplat cu personalul regulat? Nu Faptul că hârtiile personale nenumărate au fost jefuite prin intermediul și sunt presărate peste tot pe podea i spun că cineva a fost în casă? Și nu e nici măcar o cameră de panică. Chiar vestea că soțul ei a fost acum arestat nu este suficient pentru a face Jessie cred că ceva răi în acest fel vine din Maryland – Disorder.