Marvel’s Runaways (2017)

Serialul Marvel’s Runaways este o incercare inedita in peisajul “supereroic” inspirat de benzile desenate: in primul rand, eroii sunt adolescenti. Iar in al doilea, acestia trebuie sa-si infrunte propriii parinti reuniti in tenebroasa Pride, o organizatie criminala cu scopuri mai mult decat sinistre. Iata mai jos ce ti-ar putea placea la noua productie Marvel Television Marvel’s Runaways.

Pentru publicul matur, serialul Marvel’s Runaways¬†este cam prea lent si imbibat in ezitari adolecentine pentru a fi cu adevarat captivant, dar asta nu inseamna ca creatorii Josh Schwartz si Stephanie Savage nu au cativa asi in maneca. Unul dintre ei este faptul ca atat eroii adolescenti, cat si parintii lor dispun de puteri sau abilitati extrem de diferite. Unele dintre ele neavand nicio legatura cu superputerile pe care le stim atat de bine din filmele si serialele cu supereroi.

In centrul atentiei sunt sase elevi de liceu, iar primul prezentat publicului este Alex Wilder (Rhenzy Feliz). Aflam repede ca acesta inca sufera la doi ani dupa ce si-a pierdut cea mai buna prietena, tragedie care i-a si dezbinat grupul de amici din copilarie. Aniversarea il indeamna pe Alex sa-i invite la el acasa pe acestia, ocazie cu care cei sase vor face o descoperire macabra: parintii lor, imbracati in mantii stacojii, sunt gata sa faca un sacrificiu uman pentru un scop misterios.


Regia: Stephanie Savage, Josh Schwartz
Actori: Kevin Weisman, Rhenzy Feliz, Lyrica Okano
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, SF
IMDB: 7.1


Runaways SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10