Marvel The Defenders (2017)

Cu un villain cu prestanta, Alexandra din Marvel The Defenders online subtitrat, interpretat de Sigourney Weaver si incojurat de deja familiara organizatie The Hand, pe care Daredevil si Iron Fist o cunosc atat de bine, lucrurile nu puteau sta mai rau pentru New York si mai bine pentru spectatori in aceasta prima reunire a celor patru supereroi in chip de “aparatori” ai metropolei.

Miniseria de opt episoade Marvel The Defenders online subtitrat completeaza mitologia maleficei organizatii si ridica in sfarsit valul de mister in ce priveste sursa ei de putere si modul cum a reusit sa se infiltreze la fiecare nivel al criminalitatii din New York, neintrand decat superficial si pasager in vizorul politiei.

Marea provocare a reunirii mai multor supereroi este sa-i faci sa interactioneze dandu-le suficient timp atat pentru a evolua singuri, cat si pentru a colabora. Cel mai confortabil exemplu este, fara indoiala, The Avengers, iar The Defenders are parte si de avantajul ca aventurile grupului se desfasoara pe durata a opt episoade de cate o ora.


Regia: .J. Clarkson, Uta Briesewitz, Peter Hoar
Actori: Finn Jones, Mike Colter, Charlie Cox, Jessica Henwick, Krysten Ritter, Sigourney Weaver
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 7.5


Marvel The Defenders SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

s01e02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08