Marvel Agents of SHIELD (2013)

Agentul Phil Coulson (Clark Gregg) din serialul Marvel Agents of SHIELD online subtitrat, revine în sânul organizației internaționale de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar foarte performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut.

Echipa este formată din extrem de convenționalul agent Grant Ward (Brett Dalton), un expert în lupte și spionaj, din agentul Melinda May (Ming-Na Wen), un pilot și expert în arte marțiale, un retras dar genial om de știință, Leo Fitz (Iain De Caestecker) și agentul Jemma Simmons. Ei vor fi însoțiți de un un nou recrut civil, un hacker foarte talentat pe nume Skye (Chloe Bennet).

Marvel Agents of SHIELD (2013) Sezonul 7 Online Subtitrat


Regia: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
Actori: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 7.5


Marvel Agents of SHIELD SEZONUL 7 Online Subtitrat:

S07E01:

S07E02:

S07E03:

S07E04:

S07E05:

S07E06:

S07E07:

S07E08:

S07E09:

S07E10:

S07E11:


Trailer


Recenzie serial Marvel Agents of SHIELD

Joss Whedon a scris şi regizat episod pilot, iar de acum înainte predă ştafeta fratelui său Jed Whedon şi colaboratoarei sale Maurissa Tancharoen. Află din materialul de mai jos detalii despre contextul în care au loc aventurile protagoniştilor din Agents of S.H.I.E.L.D..

Ştim deja că organizaţia S.H.I.E.L.D., fondată de Nick Fury (interpretat în universul cinematic Marvel de Samuel L. Jackson), luptă împotriva răului şi pentru protecţia cetăţenilor lunii. În lunga istorie a organizaţiei provocările au fost dintre cele mai variate, de la extratereştri la dezastre ecologice trecând prin terorism şi cam orice îi trece prin minte unui villain cu resurse substanţiale la îndemână. Serialul porneşte de la această premisă şi după ce îl reînvie (detaliu încă neexplicat) pe agentul Coulson (Clark Gregg), se năpusteşte într-o direcţie deja familiară din Iron Man 3.

Avem de-a face cu un nucleu S.H.I.E.L.D. condus de agentul Coulson şi cu o componenţă variată: experta în arte marţiale Melinda May (Ming-Na Wen), agentul Grant Ward (Brett Dalton), hackeriţa Skye (Chloe Bennet), expertul în tehnologie de război Leo Fitz (Iain De Caestecker) şi Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), o adevărată enciclopedie ambulantă cu informaţii despre toate şiinţele la degetul mic. Împreună, ei au parte de o nouă provocare când ultimul etaj al unei clădiri din New York explodează, iar grupul află că aici îşi desfăşura activitatea o misterioasă echipă de oameni de ştiinţă cunoscută sub numele Rising Tide…

Scris de Joss Whedon, episodul pilot se poate lăuda cu tipul de umor atât de popular în The Avengers. Chimia membrilor echipei S.H.I.E.L.D. este suficient de volatilă pentru ca între membrii ei să zboare sarcasme şi replici înţepătoare, cu agentul Coulson alternând între funcţia de tampon al altercaţiilor şi catalizator al acestora, atunci când tensiunea are avea efecte pozitive asupra inventivităţii şi eficienţei echipei ca un întreg. Este o chimie care ar putea funcţiona pe termen lung, serialul având toate şansele să se afle multă vreme în programul postului ABC.

Cu un buget substanţial mai mic decât al lui The Avengers, serialul pare din când în când o colecţie de locuri comune şi de elemente deja familiare din universul Marvel. Este un detaliu deranjant, iar episodul pilot i-ar putea lăsa pe mulţi dezamăgiţi, pentru că preferă ca pe durata celor 45 de minute să prezinte membrii echipei, să rezolve un caz simplu şi deloc inovator şi să sugereze că în spatele grupării Rising Tide există o forţă întunecată, gata de orice pentru a-şi duce la îndeplinire planurile malefice fără să-i fie descoperită identitatea.

Nouă nu ni s-a părut entuziasmant, ci doar suficient pentru a pune pe direcţie o serie ce reciclează, de această dată fără supereroi, teme deja acoperite de filmele din universul cinematic Marvel. Va trebui să aşteptăm episoadele următoare pentru a verifica dacă serialul se ridică la înălţimea promisiunii de “cel mai spectaculos serial al toamnei 2013”.


Marvel Agents of SHIELD (2013)
Marvel Agents of SHIELD (2013) Online Subtitrat in Romana

Agentul Phil Coulson (Clark Gregg) din serialul Marvel Agents of SHIELD online subtitrat, revine în sânul organizației internaționale de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar foarte performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
5