Martorii – Les témoins (2014)

Martorii – Les témoins (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Hervé Hadmar, Marc Herpoux
Actori: Marie Dompnier, Jan Hammenecker, Alexandre Carrière
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Mister
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Martorii – Les témoins SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Martorii – Les témoins SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:


Sinopsis Martorii – Les témoins

Acţiunea serialului “Martorii” se petrece într-un orăşel din nordul Franţei, Le Tréport, unde sunt scoase la suprafaţă nişte cadavre. Paul Maisonneuve (Thierry Lhermitte), fostul şef al poliţiei, este implicat în crime. Detectivii Justin (Jan Hammenecker) şi Sandra (Marie Dompnier) anchetează cazul.

Când vine vorba de “Martorii”, nu trebuie să fi văzut primul sezon ca să întelegeţi ce se întâmplă, mai ales dacă ştiţi deja cum se derulează serialele poliţiste. O să vă întâlniţi cu o agentă care rezolvă crime, un scenariu bizar al unei morţi şi nişte privelişti din nordul Franţei care o să vă taie respiraţia.

Marie Dompnier se întoarce în rolul detective Sandra Winckler – o mamă singură care încearcă să găsească un echilibru între meseria ei şi responsabilitatea de a creşte doi copii. De când am văzut-o ultima oară, Winckler a perfecţionat arta de a găsi indiciul perfect în locaţia perfectă – de obicei lipit sub ceva din camera în care se întâmplă să fie şi ea.

L-am pierdut pe Paul Maisonneuve, poliţistul pensionat cu un trecut întunecat, însă Audrey Fleurot s-a alăturat echipei, interpretând-o pe Catherine Keemer, un personaj care suferă de amnezie şi se află în centrul misterului. Ştie ea oare mai mult decât spune? Şi unde a fost în ultimii ani?

O femeie ajunge mai târziu decât de obicei în staţia de autobuz, unde găseşte însă un vehicul plin cu 15 cadavre îngheţate. Victimele poartă costume şi sunt tunse de curând. E una dintre acele imagini care te marchează. Pe măsură ce ies la iveală din ce în ce mai multe detalii, o să vreţi să ţineţi pasul cu echipa serialului pentru a dezlega misterul.