Marjorie Prime (2017)

Marjorie Prime (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Almereyda
Actori: Geena Davis, Jon Hamm, Lois Smith, Tim Robbins
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Marjorie Prime

În viitorul apropiat, într-o epocă a inteligenței artificiale, Marjorie, în vârstă de 86 de ani, își petrece ultimele sale zile dureroase cu o versiune computerizată a soțului ei decedat. O bătrână care fusese o renumită violonistă, luptă acum cu trecerea timpului, pe măsură ce memoria sa începe să eșueze. Alinarea ei o reprezintă niște proiecții holografice ale oamenilor pe care i-a iubit și care au murit, în forma în care ea vrea să-și reamintească de ei.

Aceasta își petrece timpul cu fiica ei Tess, soțul acesteia și copia imperfectă a soțului ei decedat. O versiune artificială a lui Walter, special programat pentru a-i reaminti povestea vieții ei. Pe măsură ce interacțiunile dintre ei se adâncesc, familia începe să relateze povestiri diferite din viața ei. Oferind șansa de a reconstrui trecutul adesea dureros.

Aducându-ne cu forță în viitor, filmul explorează memoria și identitatea, dragostea și pierderea. Si ne forțează să ne confruntăm cu întrebarea: dacă am avea ocazia. Cum am alege să reconstruim trecutul și ce am decide să uităm?

Poveste foarte puternică care se strecoară pe tine și până la capăt te duce mai departe decât credeai că ar fi la început. Intensiv dacă ați întâlnit moartea în familie sau doar îmbătrânirea și pierderea memoriei. Unele persoane din public ascultă sau sniffling deschis până la capăt.

Te implică într-o călătorie mentală aproape psihedelică, dacă ești deschis la ea și lasă-te să contempli relațiile tale. S-au simțit terapeutic și alterând mintea. Am fost cu siguranță într-o stare modificată, când am ieșit din teatru. Viitorul se simțea aproape de …