Marioneta – The Ghost Writer (2010)

Marioneta – The Ghost Writer (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Roman Polanski
Actori: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams
Anul: 2010
Gen: Mister, Thriller
Durata: 128 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<58lb8r6JXis/The.Ghost.Writer." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Marioneta – The Ghost Writer

Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs, descoperă secrete explozive din trecutul acestuia, ajungând să fie vânat pentru că știe prea multe.

O distribuție excepțională se alătură lui Roman Polanski în acest thriller politic: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Catrall, Tom Wilkinson și Timothy Hutton.

“Marioneta” simte că ceva nu e în regulă încă din primul moment când acceptă să scrie autobiografia lui Adam Lang. Este dus în miez de iarnă pe o insulă, undeva pe Coasta de Est, unde urmează să lucreze închis într-o superbă casă izolată împreună cu Lang, cu frumoasa lui soție și muză politică (Olivia Williams), cu șefa lui de staff și amanta (Kim Catrall) și o echipă restrânsă de membri ai staff-ului său și bodyguarzi.

La numai o zi după ce “marioneta” sosește pe insulă, un fost șef de cabinet îl acuză pe Lang că a autorizat arestarea unor suspecți de terorism și i-a predat către serviciile C.I.A., pentru a fi torturați, ceea ce constituie o crimă de război. Controversa atrage pe insulă reporteri și protestatari, care tulbură liniștea luxoasei vile.

Din momentul în care “marioneta” află că scriitorul din umbră care fusese angajat înaintea lui, colaborator de cursă lungă al primului-ministru, murise de curând într-un mod foarte suspect și pe măsură ce începe să lucreze, descoperă indicii că predecesorul său aflase un secret întunecat, care îl lega pe Lang de C.I.A. Se pare că informația era ascunsă undeva prin manuscrisul pe care îl lăsase în urmă.


Trailer Marioneta – The Ghost Writer