Marea lovitură – The Big Hit (1998)

Marea lovitură – The Big Hit (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Kirk Wong
Actori: Mark Wahlberg, Lou Diamond Phillips, Christina Applegate, Avery Brooks
An: 1998
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Marea lovitură – The Big Hit

Melvin Smiley (Mark Wahlberg), un mafiot care lucreaza mult peste program, incearca din greu sa-i impace pe cei doi patroni ai sai. Cisco (Lou Diamond Phillips) si Paris (Avery Brooks). Nici logodnica sa Pam (Christina Applegate) nu este foarte usor de multumit. Iar parintii ei, pe care Mel incearca din greu sa-i impresioneze, cu atat mai mult! Singura consolare in aceasta situatie este amanta cu care-si umple putinul timp liber.

Stresat mult peste limitele normale, Mel nu-si da seama ca ceva este in neregula atunci cand Cisco ii cere sa o rapeasca pe Keiko, fiica unui bogat industrias japonez. Din nefericire pentru el, Keiko este fina lui Paris, care, auzind tragica veste, pune o echipa de criminali platiti sa rezolve problema. Cu ucigasii pe urmele sale, Mel mai primeste o lovitura, de data aceasta din partea propriilor sentimente: se indragosteste fara veste chiar de victima sa.

“The Big Hit” este un film de serie B, dar cu mult peste majoritatea filmelor cu buget mare si pretentii. Rar se intampla sa se combine atat de bine actiunea cu comedia. Il recomand tuturor celor care nu simt neaparat nevoia sa ia orice film in serios, doar asa, de dragul artei.