Mard (1985)

Mard (1985) Film Online Subtitrat


Regia: Manmohan Desa
Actori: Amitabh Bachchan, Amrita Singh, Nirupa Roy
An: 1985
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6e_PQacxBsc/Mard" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mard

Raja Azaad Singh impune ca norme poporului sau corectitudinea si compasiunea, iar ca rezultat se observa ca regiunea prospera. Sotia sa, pe nume Durga, da nastere unui baiat, fapt care ofera o enorma satisfactie printre supusii sai. Mai tarziu, Britanicii se decide sa preia regiunea sa, si chiar daca Azaad lupta cu vitejie, el este depasit numeric, iar atat el cat si Durga sunt luati prizonieri si pusi sa lucreze in randul sclavilor.

Oamenii loiali lui Azaad ajuta la scoaterea din regiune a fiului sau, unde el este adoptat de catre o femeie pe nume Jamuna si sotul ei. Ani mai tarziu, se afla despre sangele regal al lui Raju, fiul lui Azaal, iar britanicii gasesc un motiv pentru ca cei doi sa se lupte intr-o arena deschisa. Uita-te la modul in care tatal si fiul, in necunostinta se lupta, stiind ca numai unul dintre ei va supravietui in aceasta poveste.

Este filmul copilariei mele, pe atunci se inchiriau casete video si imi aduc aminte ca il vedeam de cel putin 2 ori pe luna, este extraordinar filmul, unde Amithab Bachchan joaca impecabil, nota 20+

Am crescut uitam acest film. Aceasta este una dintre primele filmele pe care le-am văzut vreodată și am iubit-o. Am văzut asta de 100 de ori și nu se plictisesc niciodată de ea. Acest lucru a fost la momentul un film mare buget pentru Bollywood. Filmul are o mulțime de momente de distracție lumina inima care te ține distrați tot drumul. Ea are, de asemenea, unele momente serioase de tortură pe care britanicii fac la Indians mai sărace. Este cu siguranta cel mai bun Bollywood Perioada de film pe care l-am văzut vreodată. Altele includ (Bhagat Singh, ETC Rising).