March of the Penguins – L’empereur (2017)

March of the Penguins – L’empereur (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Luc Jacquet
Actori: Thomas Acda, Dennis Storhøi, Lambert Wilson
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis March of the Penguins – L’empereur

La două luni de la filmările în condiţii deosebite în Antarctica iarna trecută, Luc Jacquet revine cu un nou film care urmărește povestea unui pui de penguin care se pregătește să pornească în prima sa călătorie, urmând chemarea misterioasă care îndeamnă pinguinii să pornească spre o destinație necunoscută, odată cu apropierea iernii.

Luc Jacquet este din nou în spatele camerei cu împăratul și repornește, astfel. Pe urmele unuia dintre documentarele sale anterioare lansat în 2005, La Marche De L’Empereur. Pentru a spune această poveste nouă, găsim Lambert Wilson. Pentru vocea lui melodioasă ne va scufunda mai mult și să ne informați despre această călătorie interesantă de inițiere.

Deși această călătorie pare familiară, Luc Jacquet ne duce într-o altă călătorie, cel al vieții, și să fie mai exact. Urme nașterea acestor pinguini este plin de mistere. Ce poate fi mai fascinant decât pentru a găsi această specie misterioasă. Care evoluează în acest deșert de gheață și se întâmplă încă să se adapteze la schimbările climatice. Astfel, vom vedea în creștere în fața ochilor noștri un pic împărat. O descoperă cursul obstacol care a condus părinții ei pentru a ajunge la supraviețuirea. Fiecare piatră de hotar de la începutul vieții este meticulos discutat, vom afla povești nebănuite și descoperim imagini incredibile, care de multe ori lasa fara cuvinte. Regizorul a reușit să captureze momente de viață, doar magie.


Trailer March of the Penguins – L’empereur