Marcella (2016)


Marcella (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Anna Friel, Ray Panthaki, Nina Sosanya
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, TMister
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Marcella SEZONUL 2 Online:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Sinopsis Marcella

Marcella Backland a părăsit Poliția Metropolitană de dragul familiei sale, iar soțul ei a parasit-o la scurt timp dupa. Ea se întoarce la locul ei de muncă în echipa criminalistica si investighează un caz care pare ingrijorator familiar pentru ea.

A fost o alegere îndrăzneață și interesantă pentru ITV; un mare concept de serie crimă. Care a fost cea mai recentă dramă din Marea Britanie pentru a încerca de a valorifica succesul noir nordic. Puțini pot pretinde a fi mai calificat decât scriitor suedez Hans Rosenfeldt. Creator de succes Scandi-dramă The Bridge – să accepte provocarea.

Întrucât Podul lui disfuncțională emoțional eroina Saga Noren, a aparut pentru a avea autism nediagnosticată, personajul din titlu lui. Sergentul detectiv Marcella Backland din serialul Marcella serial online subtitrat, a avut o altă trăsătură distinctivă psihologică. Ea a suferit de la penele de curent – aduse de violență.

Nu numai că ea are un soț inselat și un criminal dement cu o înclinație pentru pungi de plastic pentru a se confrunte cu. Ea nu a putut aminti chiar dacă ar fi ucis amanta soțului ei într-o furie violentă.

Se pune o mare pentru un public să aibă grijă de un potențial criminal violent, dar principala problemă a fost că personajul a rămas neamenajat. O relație pompos cu soțul Jason nu a ajutat. interacțiuni țepos cu colegii (Jack Doolan ca detectivul Constable Mark Travis și Charlie Covell ca detectivul Constable Alex Dier) a lucrat bine – dar trebuia să fie construit pe.

Aceste pene de curent ar fi propulsat seria (așa cum au făcut în SUA Daune-interese dramatice juridice), dar nu a reușit să le pună în mod corespunzător. In schimb, seria de timp irosite pe o gamă largă de personaje (cele mai multe ori neplăcute) și un banc de nisip virtuală de heringi roșii.

PortalulTauTV.com
Marcella (2016) Online Subtitrat in Romana

Marcella (2016)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4