Manou the Swift (2019)

Manou din animatia Manou the Swift (2019) online subtitrat, este o mică drepnea crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Când învaţă să zboare, îşi dă seama că nu va fi niciodată un pescăruş adevărat. Şocat, el fuge de acasă. Se întâlneşte cu nişte păsări din specia lui şi astfel află cine este cu adevărat. Când drepnelele şi pescăruşii au de înfruntat un mare pericol, Manou devine eroul zilei.

Manou the Swift (2019) Online Subtitrat in Romana


Tiltu Romania: Manou – Aventuri în zbor
Regia: Christian Haas, Andrea Block
Actori: Kate Winslet, Willem Dafoe, Rob Paulsen
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Manou the Swift (2019) Online


Trailer


Review

Animația „Manou, aventuri în zbor” rulează în avanpremieră, special de Paști, în varianta dublată în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară. Filmul va avea premiera națională pe 3 mai 2019, însă la unele cinematografe se poate viziona în avanpremieră. O producție a studioului de animație renumit pentru realizarea efectelor speciale pentru Grand Budapest Hotel, White House Down şi Independence Day 2.

Manou este o mică drepnea (o pasăre migratoare, asemănătoare cu rândunica) crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Se străduieşte să înoate, să pescuiască şi să zboare ca ei, dar nu pare prea talentat. Are să afle de ce odată cu participarea la cursa organizată în cinstea verii. Spre uimirea şi şocul lui, Manou află că a fost adoptat dintr-o familie de drepnele, păsări pe care pescăruşii se pare că le urăsc. Familia lui îi este alături şi-l preţuieşte ca pe unul de-al lor, iar fratele lui, pescăruşul Luc, îl admiră nespus.

Într-o noapte, Manou are probleme în apărarea ouălor şi şobolanii iau unul. Pescăruşii sunt furioşi, iar Manou este dat afară din grup. Deznădăjduit, el are şansa de a se întâlni cu Parcival, o bibilică ciudată, care nu poate să zboare, dar îi este un prieten de nădejde. Noii lui prieteni Yusuf şi Poncho îi dezvăluie secretele drepnelelor, iar întâlnirea cu frumoasa Kalifa şi atracţia pentru aceasta îi vor complica un pic aventurile. Miza e uriaşă, căci şobolanii fură ouăle de drepnea, o furtună uriaşă ameninţă pescăruşii, iar Manou trebuie să-i salveze pe toţi, curajos ca un pescăruş şi inventiv ca o drepnea.