Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Filmul indian Manikarnika: The Queen of Jhansi online subtitrat este povestea lui Rani Lakshmibai, una dintre figurile de la conducere ale Rebeliunii indiene din 1857 și rezistența ei față de regulă britanică (British Rule).

Povestea lui Rani Lakshmibai, una dintre figurile de conducere ale Rebeliunii indiene din 1857 și rezistența ei față de regula britanică. Manikarnika: Regina lui Jhansi, filmul, surprinde viața reginei de 22 de ani, “Rani Lakshmi Bai”, care a refuzat să cedeze Regatul lui Jhansi Imperiului Britanic.

Ea a fost prima femeie din istoria Indiei care a luptat împotriva britanicilor în strigătul său pentru Independență. În ciuda unei lupte acerbe, a fost ucisă în luptă. Povestea ei de viață și lupta împotriva britanicului este gravată pentru a deveni pentru totdeauna o poveste formidabilă despre vitejie și forță a unei femei.

Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019) Film Indian Online Subtitrat in Romana


Regia: Radha Krishna Jagarlamudi, Kangana Ranaut
Actori: Kangana Ranaut, Danny Denzongpa, Edward Sonnenblick
An: 2019
Gen: Actiune, Biografie, Drama, Indiene
IMDB: 6.6


Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)

Manikarnika: The Queen of Jhansi este povestea curajosului Rani Laxmibai. Manikarnika (Kangana Ranaut) locuiește în Bithoor și este un favorit al Peshwa (Suresh Oberoi) și a adus-o cu multă dragoste. Într-o zi, Dixit Ji de Jhansi (Kulbhushan Kharbanda) îl urmărește cu care se confruntă cu un tigru feroce fără teamă. Impresionat, îl întreabă pe Peshwa pentru mână în căsătorie cu regele lui Jhansi, Gangadhar Rao (Jisshu Sengupta). Dixit Ji este conștient de faptul că britanicii se uită la Jhansi și doresc să anexeze regatul cu orice preț. El își dă seama că personajul său curajos va juca un rol crucial în lupta dură a britanicilor.

Căsătoria are loc, iar regele îi dă un nou nume – Laxmibai. Toate aceste evoluții au deranjat pe fratele lui Gangadhar Sadashiv (Mohs Zeeshan Ayyub). El este prietenos cu britanicii și dorește să-l ucidă pe tron ​​prin cârlig sau prin crăpătură. Laxmibai, după câțiva ani, dă naștere la Damodar și nu este în stare să-i contureze fericirea. Bucuria ei, totuși, este de scurtă durată, deoarece Sadashiv otrăvește pe nedrept Damodar.

Gangadhar, în același timp, se îmbolnăvește de asemenea. Știind că sfârșitul său este aproape, el și Laxmibai adoptă un fiu. Gangadhar trece și încercarea britanică de a atașa tronul. Cu toate acestea, Laxmibai surprinde pe toată lumea în timp ce decide să preia conducerea. Se proclama ca regina lui Jhansi și îi provoacă pe britanici în mod deschis. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

K V Povestea lui Vijayendra Prasad este simplă și încearcă să fie cât mai exactă din punct de vedere istoric. Scenariul lui K Vijayendra Prasad este foarte eficient și impactant. El încearcă să se asigure că se bate cu faptele și o dramatizează convingător. Prima jumătate este totuși puțin slabă din cauza procedurilor încetinite. A doua jumătate, totuși, se preia în timp ce povestea se mișcă repede cu multe răsturnări. Dialogurile lui Prasoon Joshi sunt ascuțite, clame vrednice și acide și se adaugă la impact.

Radha Krishna Jagarlamudi și direcția lui Kangana Ranaut sunt destul de bune și amândouă reușesc mai mult sau mai puțin să justifice amploarea și importanța istorică a filmului. Este important să rețineți că mai mult de jumătate din film a fost reluat de Kangana.

Dar, cu excepția câtorva locuri, nu pare că filmul a fost condus de doi regizori diferiți, cu sensibilități foarte diferite. Unele scene sunt în mod excepționalizat și se remarcă ca intrarea lui Manikarnika: The Queen of Jhansi, dispariția fiului ei, punctul de intersecție, intrarea dramatică a lui Laxmibai la Gwalior Fort etc., în afară de scenele de acțiune. Pe direcția flipside, direcția este uneori incoerentă și împiedică impactul.

De asemenea, acesta este un moment în care spectatorii au văzut deja filme precum BAAHUBALI [2015, 2017], BAJIRAO MASTANI [2015], PADMAAVAT [2018], iar aceste filme aveau execuții mai importante. Manikarnika: The Queen of Jhansi nu are acest lucru în multe locuri.

Manikarnika: The Queen of Jhansi are o lungime de 2.28 ore, prima jumătate fiind de aproximativ o oră în timp. Producătorii utilizează această primă oră în principal pentru a stabili personajele și alte dezvoltări minore. Această porțiune este interesantă, dar este lentă. Punctul de interzicere este de încredere și oferă o indicație a ceea ce a doua jumătate are de oferit. Și destul de sigur, filmul merge pe o înălțime.

Scenele de acțiune din filme indiene online sunt distractive și aveți grijă de secvența în care Laxmibai ucide mai mulți soldați britanici cu o singură mână lângă idolul Zeiței Kali. Sălile cinematografice ar fi tunete cu fluiere și bate în acest moment! De asemenea, din punct de vedere emoțional, filmul se conectează frumos și, prin urmare, spectatorii rădăcină pentru Laxmibai în mod constant. Punctul culminant ar fi putut fi mai bun, dar totuși se mișcă. Detaliile factuale menționate în final, de asemenea, adaugă la impact.