Maniac (2018)

Owen Milgrim din filmul Maniac, un barbat institutionalizat, viseaza la o noua si palpitanta viata intr-o lume fantastica.

Intr-o lume similara cu a noastra si intr-o perioada destul de apropiata de a noastra, Maniac online subtitrat spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) si a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi straini care sunt prinsi in etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participa din motive diferite. Serialul fantasy de comedie creat de Patrick Somerville (The Leftovers) se lanseaza pe platforma Netflix la toamna, pe 21 septembrie. Serialul Maniac online subtitrat cuprinde zece episoade si este un remake al serialului norvegian omonim, scris de Espen Petrus Andersen Lervaag, care juca si rolul principal

Dezamagita si fara un tel in viata, Annie este puternic ancorata in relatia daunatoare pe care o are cu mama si cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriasi bogati din New York, s-a luptat toata viata cu un diagnostic de schizofrenie. Vietile lor din Maniac online subtitrat, nu s-au dovedit a fi asa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou – despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune ca rezolva orice problema a mintii – ii aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile.


Regia: Patrick Somerville
Actori: Jonah Hill, Billy Magnussen, Sonoya Mizuno
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, SF
IMDB: 9.5


Maniac (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10