Maniac (2012)

Maniac (2012) film online subtitrat

Regia: Franck Khalfoun
Actori: America Olivo, Nora Arnezeder, Liane Balaban, Elijah Wood, Morgane Slemp
Anul: 2012
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 6.5/10 din 2975 voturi

Frank Zito este un om deranjat mintal tânăr care a preluat de afaceri de vânzări manechin familiei sale după recenta moartea mamei sale, care, de asemenea, moonlighted ca o prostituată. Experiențele din copilărie lui Frank de a vedea pe mama sa aduca clienti acasă sau luate cu ei de a transforma trucuri a plecat Frank în imposibilitatea de a intra în relații semnificative cu femei, și impulsurile sexuale tind să se manifeste pornirile ca violente care Frank exteriorizează ca voința mamei sale. Incercand sa se lua la trântă cu tratament mamei sale de el, și stimulat prin amintirile mamei sale periaj părul înainte de a merge pe timp de noapte, tulpini Frank, crime, și scalp o femeie o noapte, atașarea părul într-un manechin care a apoi ține în dormitorul lui.

Frank se alătură un site de dating online, Maniac, unde se imprieteneste cu o fata pe nume locală Lucie. Cei doi în cele din urmă să îndeplinească pentru ceea ce se dovedește a fi o întâlnire de succes. Perechea revenirea la apartamentul Lucie, unde ea încearcă să seducă virginal Frank; Frank, simt copleșiți de impulsuri ucigașe, insistă asupra faptului că îi place Lucie și că el trebuie să plece înainte de se întâmplă ceva rău. Lucie, confundandu panica Frank pentru nervozitate, devine agresiv sexual și începe efectuarea felatie. Deși el încearcă să se controleze, Maniac, Frank strangulează în cele din urmă și apoi scalp Lucie. Frank ia părul înapoi la apartamentul său, unde se acordă un alt manechin.

Într-o dimineață, Frank trezește pentru a găsi un fotograf pe nume Anna a lua fotografii de manechine în magazinului său. Frank Maniac o invită în magazinul lui, în cazul în care ea devine luat cu munca sa refacerea antice manechine magazin. Cei doi dezvolta o prietenie, cu Frank acord pentru a ajuta la Anna pune împreună o expoziție de artă folosind manechine sale. Ca cei doi petrec mai mult timp împreună, Frank Maniac începe să scadă în dragoste, și devine mai agresiv despre încercarea de a controla impulsurile sale, încercând să ia farmaceutice să-și liniștească impulsurile. Cu toate acestea, o noapte el urmează o femeie acasă la studio de dans și înjunghie ei la moarte într-o parcare; încă o dată, el a scalpul si se ataseaza părul la un manechin în dormitorul lui.

Ca dată a expoziției deschidere abordări, Frank Maniac afla ca Anna are un iubit, eliminându-l într-un haos emotional. La deschiderea expozitiei, Frank întâlnește prietenul Annei, Jason, care ia o neplăcerea instant la Frank și insistă că este homosexual. Frank întâlnește, de asemenea, mentorul Annei, și art director Rita, o femeie mai în vârstă, care incurajeaza Anna să plece din Los Angeles pentru a căuta mai multe oportunități. Într-o stare de ebrietate, Rita își bate joc mai târziu Frank, prima l propositioning sexual și apoi l-teasing pentru interesul său în manechine.