Manhunter (1986)

Manhunter (1986) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Mann
Actori: William Petersen, Kim Greist, Joan Allen
An: 1986
Gen: Crima, Groaza, Mister
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Manhunter

Un agent special FBI incearca sa prinda un criminal in serie care pare sa-si aleaga victimele la intamplare.

Dupa filmul asta s-au inspirat si au facut seria cu Hannibal Lecktor,Tacerea mieilor fiind un fel de continuare, foarte reusita, a vietii doctorului Hannibal din Manhunter.

Dar nu se ridică la nivelul lui SIR Anthony Hopkins în cele trei filme ale sale cu acelaşi subiect. Bună prestaţia lui Brian Cox, dar cam de scurtă durată.


Trailer Manhunter


Review Manhunter

Bazat pe “Dragonul roșu”, bestsellerul lui Thomas Harris, acest film ne prezintă personajul psihiatrului canibal Hannibal Lecter (interpretat de Brian Cox) cu cinci ani înainte de laureatul cu Oscar “Tăcerea mieilor”.

Regizat cu stil și cu simț al atmosferei de către Michael Mann, realizatorul lui “Heat”, “Manhunter” îl are în centru pe fostul agent FBI Will Graham (William Peterson), care este convins să revină, după ce se pensionase din cauza unei căderi nervoase, pentru a-și folosi capacitatea neobișnuită de a relaționa psihic cu asasinii în descoperirea unui criminal în serie deosebit de crud. Însă pentru aceasta, Will trebuie să se întâlnească – în celula acestuia – cu Lecter, ultimul ucigaș la prinderea căruia contribuise, deși tocmai labirintul minții lui Lecter fusese cel care îl împinsese spre nebunie.

Unul dintre cele mai tensionate și neliniștitoare thrilleruri ale deceniului al nouălea, “Manhunter” etalează câteva interpretări actoricești de primă mână, nu doar din partea înspăimântătorului Cox și a pasionatului Peterson, ci și a distribuției secundare (care îi include pe Kin Greist, Joan Allen și Dennis Farina). Un adevărat film de groază.