Manchester by the Sea (2016)

Lee Chandler din filmul Manchester by the Sea online subtitrat, e obligat sa revina acasa pentru a-l lua in grija pe nepotul lui dupa ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul povestii, lui Lee ii revin in minte motivele care l-au facut sa plece din Manchester si sa se distanteze de trecut.

Filmul Manchester by the Sea online subtitrat, a primit 6 nominalizari la Premiile Oscar 2017 pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor; Cel mai bun scenariu original, Cel mai bun actor in rol principal; Cel mai bun actor intr-un rol secundar si Cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Casey Affleck, fratele celebrului actor si regizor Ben Affleck, a castigat deja un Glob de Aur; un premiu BAFTA si alte numeroase premii si este unul din favoritii in cursa pentru premiul Oscar pentru Cel mai bun actor la Ceremonia care va avea loc in seara de 26 februarie.

Lee Chandler (Casey Affleck) este un tip tacut, singuratic si impulsiv, care este nevoit sa se intoarca acasa, in oraselul Manchester-by-the-Sea; atunci cand fratele sau mai mare moare. Lee este acum tutorele nepotului sau adolescent si trebuie sa faca fata si intalnirii cu trecutul sau lasat in urma.


Regia: Kenneth Lonergan
Actori: Lucas Hedges, Kyle Chandler, Casey Affleck, Michelle Williams
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.8


Manchester by the Sea (2016) Online Subtitrat