Man Down (2015)

Man Down (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Dito Montiel
Actori: Shia LaBeouf, Kate Mara, Jai Courtney, Gary Oldman
An: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Man Down

După ce sa întors din Afganistan, fostul puscas marin Gabriel Drummer (Shia LaBeouf), porneste în căutarea soției lui Natalie (Kate Mara) și a fiului lui. Insoțit de cel mai bun prieten al lui Devin Roberts (Jai Courtney) și un alt supraviețuitor.

Acest film foarte bun a fost realizat de Dito Montiel, pot spune că a lucrat foarte bine subiectul său. Arătându-ne un film de la început sau a transpus doar ideea lui la un film post-apocaliptic război. Trebuie spus că ideea lui a fost superb tratată bine și că abia la sfârșitul filmului pe care o înțelege cu adevărat puterea le-a dat și este capabil de a trata cu rigoare un subiect cel mai dramatic.

Și care afectează un număr foarte mare de soldați pe sechelelor post-traumatice că aceste războaie se ajunge la cele mai profunde ale minții umane în situații lor de multe ori dramatice. Și mulți dintre acești războinici de război vor suferi astăzi și vor suferi pentru o lungă perioadă de timp, atâta timp cât aceste războaie ultimul și omul nu va înceta să distrugă lumea în care trăiește.

Acest film este tratat cu subtilitate, să ne ducă la imagini de război apocaliptic, astfel încât spiritul uman care a fost supus traumatisme se simte în adâncul minții sale, derutat de toate dramele care trezesc în ei această teamă de un viitor pentru ea nu poate fi altfel pentru mulți dintre cei care sunt mai sensibili la toate aceste evenimente create de războaie și dezastre lor.


Trailer Man Down