Mama copilului meu – Baby Mama (2008)

Mama copilului meu – Baby Mama (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Michael McCullers
Actori: Tina Fey, Amy Poehler, Sigourney Weaver
An: 2008
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_Uop6GEANRY/Baby.Mama" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Mama copilului meu – Baby Mama

Talente comice extraordinare intră în coliziune în această comedie hilară a polilor opuși. Kate Holbrook (Tina Fey – 30 Rock) este o directoare de companie. Femeie singură și conservatoare, care toată viața și-a pus cariera pe primul loc. La 37 de ani, în sfârșit vrea să aibă un copil, însă descoperă că are doar șanse slabe de a rămâne însărcinată. Disperată, Kate decide să folosească o mamă surogat. Dar lumea ei conservatoare este întoarsă complet pe dos când Angie cea cu spirit liber (Amy Poehler – Blades of Glory) se mută în apartamentul ei și între ele începe o luptă foarte amuzantă. Din distribuție mai fac parte Greg Kinnear (Little Miss Sunshine) și Sigourney Weaver (The Village).

Când m-am vazut pentru prima oara trailer Baby Mama, am crezut că acest film a fost de gând să fie un dezastru total. Nu arata amuzant și cum ar fi un alt film de tipic pui. Dar, prietenii mei a vrut să-l vadă, așa că am văzut-o deschidere week-end. Si de fapt, am fost surprins, am făcut ca o mult mai bine decât ceea ce mă așteptam. Pat pentru Mama este ceva care arata ca din Rețeaua de viață, dar totul e bine, are câteva momente cu adevărat amuzante și a fost doar drăguț.

Amy Poehler si Tina Fey sunt două femei foarte amuzant de la Saturday Night Live, au făcut, de asemenea. Mean Girls împreună și personajele lor o bucurie absolută pentru a viziona, astfel încât să le vadă ca firele din acest film a fost de gând să fie un viraj interesant. Tina Fey are cu siguranță o mulțime de talent nu numai ca scriitor, ci ca actriță, ea a făcut personajul ei credibil și la fel de nevritica ca ea a fost, ea era încă simpatic.


Trailer Mama copilului meu – Baby Mama