Mamă, ce zi! – Mother’s Day (2016)

Mamă, ce zi! – Mother’s Day (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Garry Marshall
Actori: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mother’s Day

Nu există modalitate mai bună de a sărbători femeia decât cu o comedie semnată de regizorul Garry Marshall, cu actorii Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson şi Julia Roberts în rolurile principale.

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi specială, plină de surprize. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă. „Mamă, ce zi!” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.


Trailer Mother’s Day


Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston

Julia Roberts și regizorul Gary Marshall colaborează din nou, la 25 de ani de când au lansat comedia romantică ”Pretty Woman”. De această datp îi au alături pe Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson. Noua comedie se numește ”Mother’s Day” / ”Mamă, ce zi!” și apare pe marile ecrane din țară de vineri, 13 mai, distribuită de Freeman Entertainment. Pentru a vă face o părere, trailerul cu subtitrare în română e mai jos.

Pe Andie MacDowell ne-o amintim din filmele “Sex, Lies and Videotape”, “Four Weddings and a Funeral”, “Groundhog Day” şi “Hudson Hawk” de la finalul anilor ’80 şi începutul anilor ’90, însă actriţa care apare în campaniile publicitare ale brandului L’Oréal s-a orientat recent spre televiziune, jucând în serialul “Jane by Design“.

După ce a apărut în remake-ul “Footloose” în rolul mamei Juliannei Hough şi a făcut pereche cu fiica ei din viaţa reală Rainey Qualley în dramedia “Mighty Fine”, Andie MacDowell (54 ani) a bătut palma cu regizorul şi scenaristul Paul Duddridge şi cu producătoarea Danielle James pentru drama independentă “Mothers Day”, în care îi va da din nou replica lui Rainey.