Mama (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Mama (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Barbara Muschietti ,Andres Muschietti, Neil Cross
IMDB: 6.2
Regia: Andres Muschietti
Actori: Jessica Chastain, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse, Nikolaj Coster-Waldau


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mama (2013)

Laureat al Academiei de Film Americane, Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, seria Hellboy) prezintă Mama, un thriller supranatural care spune povestea a două fetițe care dispar într-o pădure în ziua în care părinții lor sunt uciși. Când sunt salvate câțiva ani mai târziu și încep o nouă viață, fetele descoperă că cineva sau… ceva tot vrea să vină după ele… să le învelească seara la culcare.

Cu cinci ani în urmă; Victoria (MEGAN CHARPENTIER; din Red Riding Hood) și Lilly (ISABELLE NÉLISSE; din Mirador) au dispărut fără urmă din casa lor. De atunci; unchiul lor; Lucas (Nikolaj Coster-Waldau; din Game of Thrones) le-a căutat cu înverșunare împreună cu iubita lui; Annabel (Jessica Chastain; nominalizată la Oscar pentru The Help). După ce le găsesc izolate într-o cabană în ruine și le aduc acasă; cei doi încep să se întrebe dacă fetele sunt singurele pe care le-au primit în căminul lor.

Pe măsură ce Annabel încearcă să le reobișnuiască pe fetițe cu viața normală; ea devine tot mai convinsă că în casă sălășluie o prezență supranaturală diabolică. Oare fetele suferă de stres posttraumatic; sau o fantomă vine mereu să le viziteze? Cum au reușit ele să supraviețuiască atâția ani singure; în pădure? Încercând să găsească răspunsul la aceste întrebări; Annabel descoperă că șoaptele de noapte bună pe care fetele le aud seara vin de pe buzele unei creaturi care vrea să ucidă.