Malang – Unleash the Madness (2020)

In filmul indian Malang- Unleash the Madness online subtitrat urmarim o poveste de dragoste și răzbunare. Două fire narative principale rulează simultan în film. Flashback-ul il arată pe Advait (Aditya Roy Kapur), cu o tulburatoare poveste de familie, mergând la Goa pentru distracție. Aici o cunoaste pe Sara (Disha Patani) care e venita de peste hotare in Goa pentru a-si cuceri temerile. Peste droguri și fugind de poliție, cei doi incep sa se indragosteasca. La început decid să își păstreze relația casual, dar lucrurile devin serioase. Linia prezentului, cinci ani mai târziu, Advait tocmai a fost eliberat din închisoare, transformat intr-un criminal nemilos si plin de furie.

De îndată ce a ieșit din inchisoare, Advait îl sună pe inspectorul Anjaane Agashe (Anil Kapoor) și îi spune că urmează să comită o crimă. Agashe este sceptic la început, dar în scurt timp Advait face prima crima, pe inspectorul Victor (Vatsal Seth). Câteva ore mai târziu, el omoară încă doi polițiști – Nitin Salgaonkar (Keith Sequeira) și Deven Jadhav (Prasad Jawade). Toți trei lucrau sub conducerea inspectorului Michael (Kunal Kemmu).

Este căsătorit cu Teresa (Amruta Khanvilkar), dar mariajul sau este pe punctul de a se destrama. Crede în respectarea legii și se confruntă cu probleme în soluționarea cazului, impreuna cu Agashe. Amândoi ajung la muncă înainte ca Advait să mai omoare pe cineva. În cursul anchetei sale, Michael începe s-o urmărească pe Jessie (Elli AvrRam), despre care crede că are legatura cu cele intamplate. Între timp, Agashe se intalneste față în față cu Advait. Acesta din urmă a avut ocazia să scape, dar nu o face; se preda de bunavoie, iar ce se întâmplă în continuare constituie intregul filmul.

Malang - Unleash the Madness (2020) Film Indian Online


Regia: Mohit Suri
Actori: Aditya Roy Kapoor, Anil Kapoor, Disha Patani
An: 2020
Gen: Idiene, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Malang – Unleash the Madness (2020) Online Subtitrat


Trailer