Maigret Sets a Trap (2016)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

Maigret in filmul Maigret Sets a Trap (2016) online subtitrat, are de-a face cu un ucigaș în serie ale cărui victime, toate femei, au fost descoperite înjunghiate și cu hainele făcute ferfeniță. Pornind de la câteva indicii, Maigret încearcă să intre în mintea criminalului și își dă seama că nu-l poate prinde decât întrecându-l în viclenie. E prima parte dintr-o miniserie britanică de două episoade realizată după romanele lui George Simenon.

Maigret Sets a Trap (2016) Online


Regia: Ashley Pearce
Actori: Rowan Atkinson, Leo Staar, Shaun Dingwall
An: 2016
Genuri: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.1


Maigret Sets a Trap (2016) Online Subtitrat


Trailer


Review Maigret Sets a Trap (2016)

Povestea Maigret Sets a Trap în sine este ridicol de simplă … Maigret pune o capcană! După cinci crime, Maigret este pus sub presiune din toate părțile societății pariziene pentru a surprinde un criminal.

La o petrecere, el este inspirat în crearea unei capcane după o conversație pe care o are cu un psiholog criminal. Jocurile de noroc se plătesc, desigur, iar la sfârșit, Maigret solemn, stoic, merge în depărtare cu un zâmbet privat pe fața lui – o treabă bine făcută.

Aceasta este o dramă … nu un film de acțiune. Polițiștii au arme, dar nu sunt trase arme și nu este tras nici o singură lovitură. Probabil va fi plictisitor pentru tineri.

Peisajele, fotografiile, costumele, recuzita si directia au fost frumoase, iar filmul Maigret Sets a Trap a fost “Noir” 100% traditional, in orice sens popular al lumii filmului. Umbrele și luminile, mașinile, străzile, maro … (o mulțime de maro!), Chiar fumatul și pălăria … toate filmele Noir!

Muzica oribilă “incidentală” aproape a distrus această producție. Nu era nevoie deloc de ea, dar acolo a fost, ghidându-ne cu voce tare prin fiecare scenă, fiecare emoție și fiecare schimbare minoră de evenimente. Sperăm că versiunea DVD va avea opțiunea de a reda filmul FĂRĂ acest dezorientant, interferant și extrem de zgomotos mizerie.

Omoară muzica și ai filmul Maigret Sets a Trap perfect TV.

Ei bine merită așteptarea și bravo, Rowan pentru că l-am lăsat în urmă și a fost noul nostru polițist favorit … ei bine, al doilea favorit după inspectorul Foyle? Timpul va spune.


Maigret Sets a Trap (2016)
Maigret Sets a Trap (2016) Online Subtitrat in Romana

Maigret in filmul Maigret Sets a Trap (2016) online subtitrat, are de-a face cu un ucigaș în serie ale cărui victime, toate femei, au fost descoperite înju

Notă film - PortalulTauTV.net:
5