Maigret: Night at the Crossroads (2017)

Maigret il interogheaza pe Carl Andersen in filmul Maigret: Night at the Crossroad online subtitrat, un barbat misterios de mai multe ore fara sa reuseasca sa obtina o confesiune din partea acestuia. Cum a ajuns cadavrul unui negustor de diamnate evreu pe nume Golberg in portbagajul masinii sale?

Este fie inocent, fie un mincinos priceput. Ce stie frumoasa dar vulnerabila sa sora? Cand Maigret afla de obiceiul ciudat al lui Carl de a-si incuia sora in dormitor, suspiciunile sale incep sa se adevereasca incetul cu incetul. In aceasta investigatie i se alatura vechul sau prieten inspectorul Louis Grandjean. Insa cazul se anunta unul dificil.

Maigret: Night at the Crossroads (2017) Online


Regia: Sarah Harding
Actori: Ben Caplan, Katherine Kanter, Robin Weaver
2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.5


Maigret: Night at the Crossroads (2017) Online Subtitrat


Trailer


Review Maigret: Night at the Crossroads (2017)

Maigret: Night at the Crossroad este cea de-a treia ieșire din ultimul reboot al unui personaj familiar pe televiziunea britanică. Acum douăzeci de ani (la începutul anilor nouăzeci), Michael Gambon a jucat la televizor. Înainte de asta, un Rupert Davis a fost omul responsabil de o versiune anterioară anilor 1960 pentru BBC. De data aceasta, un Rowan Atkinson matur se află la cârma cu o interpretare mai rezervată, stoică și academică a polițistului francez.

Noaptea lui Maigret: Night at the Crossroad la intersecții începe cu un gard de bijuterii evreiesc, numit Goldberg, care merge împotriva dorințelor soției sale și încearcă să scoată un ultim loc de muncă înainte de a se muta în America. Este împușcat într-o răscruce liniștită în mediul rural chiar în afara Parisului, iar corpul său este descoperit în dimineața următoare în garajul unui om secret, cu un corp desfigurat și o problemă gravă a ochilor.

Încă o dată povestea are perfecțiune în fiecare departament. Acesta este cel mai bun dram de televiziune britanic. Suspecții se dezvoltă încet în narațiune, iar povestea se transformă glaciar în concluzia sa logică. Dacă nu, această a treia tranșă are o “acțiune” mai mică decât primele două povești. Câteva împușcături și doar un pic de alergare în întuneric. Însă accentul se pune pe povestirile extraordinare ale tuturor personajelor, ale motivelor și ale împrejurimilor acestora.