Maigret in Montmartre (2017)

Maigret in Montmartre a fost al patrulea ieșire al lui Rowan Atkinson ca fiind un detectiv galician, iar dacă nu a fost unul dintre cele mai bune programe din perioada de Crăciun, a fost cel puțin una dintre cele mai bune programate. Această boală de 90 de minute a fost, într-un fel, partenerul perfect pe o adăpost de Crăciun, când cadouri sunt sub copac și un mister care este înfășurat până la capăt este doar un lucru care te trimite să te simți narativ hrănit.

Maigret a fost prezentat cu două crime (Maigret in Montmartre); o victimă a fost o showgirl, cealaltă o contesă cu morfină. Sarcina lui a fost să găsească ceea ce le-a legat împreună și, în cele din urmă, a fost în întregime. Rezultatul nu a fost previzibil, dar procesul a fost. După ce indicii s-au prezentat, Maigret a gândit, a fumat, a avut o epifanie și, în cele din urmă, ia luat pe omul său.

Maigret in Montmartre (2017) Online


Regia: Thaddeus O’Sullivan
Actori: Lorraine Ashbourne, Rowan Atkinson, Cassie Clare
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.0


Maigret in Montmartre (2017) Online Subtitrat


Trailer


Review Maigret in Montmartre (2017)

Maigret în filmul Maigret in Montmartre urmează maigretul când începe să investigheze Arlette. Arlette, o showgirl furioasă dintr-un club înțepat din Montmartre, ajunge la Quai des Orfevres târziu într-o noapte beată și susține că a auzit doi bărbați care au discutat despre uciderea unei contese în timp ce ea a fost interpretată.

În timpul interogării inițiale, Arlette este înțepată și apoi depășită cu oboseală, insistă să se culce în somn. Lăsată singură, cândva mai târziu, ea se trezește brusc înfricoșată și țipând numele “Oscar”.

În timp ce Maigret încearcă să sapă un pic mai profund dacă Oscar este unul dintre bărbații care intenționează să o omoare. Dar Arlette devine din ce în ce mai defensivă și brusc urlă din clădire.

Următoarea veste de dimineață că Arlette a fost găsită ucisă în apartamentul ei. Maigret învață de la doctorul Paul Coroner că Arlette a fost strangulat de un bărbat puternic. Documentele sale de identitate sunt falsificate și Maigret in Montmartre suspectează că Arlette avea un motiv să-și ascundă trecutul.

Sosind la fața locului, tânărul inspector La Pointe este făcut fără voce la fața fetei. Se grăbește să se scuze și pleacă din apartament. Enervat de el însuși pentru că nu a apreciat profunzimea tulburărilor lui Arlette, înapoi la Quai Maigret promite să prindă ucigașul.

Dar el este întrerupt de vestea că o contesă a fost, de asemenea, găsită strangulată într-o manieră similară.

Este o scenă necinstită și clar că contesa a fost puternic dependentă de morfină. Dar ceea ce a rămas din obiectele de valoare ale contesei a fost lăsat neatins, iar o diadă găsită pe scări sugerează că ucigașul nu era după banii ei.