Mai presus de cuvinte – Louder Than Words (2013)

Louder Than Words (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Anthony Fabian
Actori: Olivia Steele-Falconer, Adelaide Kane, Morgan Griffin, Alex Ziwak, David Duchovny, Hope Davis, Timothy Hutton
Anul: 2013
Gen: Drama, Familie
Durata: 95 minute
IMDB: 5.9/10 din 669 voturi

Louder Than Words are la bază o întâmplare reală. John (David Duchovny) și Brenda (Hope Davis) se străduiesc să depășească cea mai grea încercare din toată viața lor. Maria, fiica celor doi, tocmai a murit. Deși sunt sfâșiați de durere, ei reușesc totuși să găsească o cale de a merge mai departe. Cu ajutorul pe care cei doi îl primesc din partea comunității condusă de bunul prieten Bruce (Timothy Hutton), ei reușesc să ridice ”Maria Fareri Children’s Hospital”, un spital pentru copii. Această foarte importantă realizare va ajuta întreaga familie în procesul de vindecare. Mesajul pe care îl transmite filmul Louder Than Words este unul foarte frumos și emoționant, deoarece, în loc să se lase copleșiți de durere, John și Brenda își omagiază fiica venind în sprijinul a sute de copii și, implicit, a familiilor acestora.

Cel mai bun sa se obisnuiasca cu Maria (Olivia Steele-Falconer) ca ea persistă în narează această poveste bazată pe adevăr, care ar reduce abia pe Hallmark Channel. Pregatiti-va pentru ei de a materializa în flashback-uri, chiar și după expirarea a tragic de la un caz rar de liliac rabie. Ea este ca o versiune supărătoare a Clarence îngerului de la “O viață minunată.” Cu excepția, în acest caz, este mai mult ca e un deces minunat in Louder Than Words. Una care inspiră ei de mare înșirate familie New England, a cărui chinuitoare gust în decor-gri greu, practic, striga disfunctie, pentru a construi ceea ce sunt sigur că este un spital teribil copii în memoria Mariei.

Nu că “mai tare decât cuvintele” -Ei iau măsuri, se obține? Grijile -much despre ceea ce ne permite să participe la bucuria de copii bolnavi si pe cei dragi care beneficiază de această facilitate pediatrica de stat-of-the-art în Valhalla, New York Rezultatele finale din Louder Than Words sunt retrogradat la o brumă de schițe și instantanee, împreună cu legende asortate peste credite sfârșitul. În loc de încheiere, suntem îndemnați să se concentreze în schimb pe familie supra-privilegiat Fareri, care, cel puțin în acest film încarnare-a trimis o înnebunită de durere clanul clasă superioară în “Ordinary People” par ca Waltons.

Să facem un lucru clar aici. Eu nu sunt în mod normal in filmul Louder Than Words, un cinic și Mi-e scârbă de limitele impersonale, cenușiu și înghesuite de multe facilități de îngrijire medicală la fel de mult ca oricine. Și că pierderea tragică a unui copil imbunatatit lumea într-un fel este bine cu mine. Dar, în loc de a celebra că realizare, “mai tare decât cuvintele” iese din drum, și aproape se mândrește, evitând emoțiile-atât de sincere reale mult, astfel încât, până la sfârșitul anului, este greu să aibă grijă chiar. Shots de frunze destul de toamnă, uneori se scurge cu picăturile de ploaie de lacrimi cum ar fi, și alte trucuri aparat de fotografiat fantezie prea putin pentru a umple golurile.

Cu alte cuvinte, aceasta nu este o “Oil lui Lorenzo,” o drama superioara pe baza de realitate din 1992 cu privire la altă familie care a contestat normele acceptate ale comunitatii medicale.

În schimb in Louder Than Words, ne-am pe David Duchovny, unul dintre actorii cel mai puțin emotive vreodată, typecast ca John Fareri, un om care construiește un zid în jurul gândurile și sentimentele sale. Acest dezvoltator comercial care se delectează in obtinerea întotdeauna calea lui (există un comentariu snide la un moment dat despre cum îi place să steamroll peste preocupările ecologiști) este o enigma a indulgent afaceri-partener și decorator soția lui, Brenda (Hope Davis, un actriță bine împovărate cu un rol fără speranță), precum și două fiice ale sale colegiu de vârstă și singurul fiu, care se întâmplă să fie tripleti.

Dar nu la Maria, pentru că ea este liantul auto a declarat, care le ține împreună și un copil de uimire care luminează universul tatălui ei. El dezvăluie de bunăvoie la copilul său favorit foarte principiul care ghidează viața și opera sa: “Este mai ușor pentru a cere iertare decât permisiunea.” Traducere: “Voi face tot ce vreau și-mi cer scuze mai târziu.” Tip Nisa, că Ioan in Louder Than Words.