Magnolia (1999)

Magnolia (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Thomas Anderson
Actori: Tom Cruise, Jason Robards, Julianne Moore
An: 1999
Gen: Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<8zNecoOH5zg/mgn99" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Magnolia

La doi ani dupa ce a dat lovitura cu “Jurnalul unei vedete de filme porno”. Paul Thomas Anderson repeta figura cu acest film demential, aproape imposibil de asimilat unui gen anume. Drama psihlogica, poveste moderna, fantezie urbana, comedie neagra? Orice ar fi Magnolia poarta amprenta geniului caustic al lui Anderson care se pricepe sa descrie cu umor. Si sensibilitate incertitudinile vietii si vicisitudinile iubirii in societatea noastra bantuita la orice pas de cele mai neasteptate… coincidente.

Intr-adevar intersectarile celor 10 destine pe care le infatiseaza atat de abil regizorul tinde un Hazard atat de absurd, incat ajungi, paradoxal, sa crezi ca este vorba de predestinare. Totul se intampla intr-o zi, in sudul toropitor al Californiei si incepe cand Earl Partridge (Jason Robards), producator de succes al unor concursuri de televiziune isi paraseste nevasta dupa ce afla ca sufera iremediabil de cancer, cuplandu-se cu o tipa tanara si frumoasa, interpretata de excelenta Juliane Moore. Soarta este ironica si cinica si, peste putin timp, Earl afla ca nu mai are mult de trait, avand la randul lui cancer.

Odata ce disperareai se transforma in resemnare, Earl incearca sa-si vada fiul, interpretat de Tom Cruise. Rupand de mult relatiile cu tatal sau, acesta a devenit un guru al sexului si liderul programului terapeutic Seduce si distruge. In acest timp, Jimmy Gator, prezentatorul unui show tv produs de Earl, in care sunt pusi fata in fata copii isteti si adulti blegi, afla, de asemenea, ca se afla pe moarte si doreste sa se reconcilieze cu fiica sa care il uraste profund. Cocainomana si turbulenta, aceasta i-a sucit fara voia sa mintile unui polist disperat de singur si deprimat, nerevenindu-si dupa divortul de sotia sa.


Trailer Magnolia