Magic Money The Bitcoin Revolution (2017)

Magic Money The Bitcoin Revolution (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Tim Delmastro
Actori: Jeff Berwick, Trace Mayer, Tone Vays
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Magic Money The Bitcoin Revolution

Am văzut o mulțime de lucruri legate de alcool în ultimul an, când prețurile au început să crească. Oameni care plătesc 1000 de dolari pe mii de la SEO pentru a obține articole despre Bitcoin de înaltă pe Google. Am văzut sute de advertoriale extrem de costisitoare pe prima pagină a Yahoo, reviste, ziare. Toate vorbind despre cât de uimitor este bitcoinul. Adesea autorii sunt imposibil de urmărit sau sunt scrise de diverse bănci sau companii / investitori. Există în mod clar un grup de oameni care cheltuiesc milioane de dolari pe toate astea. Deoarece în acest moment ar putea avea miliarde de dolari și vor face profituri nebunești.

Acest “film” a eșuat pe o mulțime de fronturi. În mod clar, are aceeași agendă ascunsă. În afară de câteva minute de negative, care au fost diluate și nu în întregime adevărate. Au fost amestecate cu 99% dintre “pozitive”, pentru ao promova. Întregul concept al acestui documentar este acela de a promova ascultarea. Cu cât mai mulți oameni știu despre asta, o cumpără, cu atât crește valoarea. Si acest lucru este în interesul unui anumit popor care a investit mai devreme într-o încărcătură proastă a acestei monede digitale. Nu a vorbit în mod adecvat despre toate încălcările de securitate. Si despre hackeri și despre toate pericolele, deoarece nu este în interesul lor.

Moneda Bitcoin (și există 100 de monede similare acolo) nu este 100% sigură. Hackerii pot găsi o cale și nu există nicio protecție. Odată ce a dispărut, a dispărut și tu ai rămas cu nimeni să nu te plângi. A fost hacked înainte și sunt sigur că nu ultima dată! Bitcoin și oricare dintre aceste valute digitale sunt similare cu cazinourile.