Made in Malta (2019)

In filmul Made in Malta (2019) online subtitrat un regizor de filme american din Malta are o întâlnire care ii schimbă viața cu un iubit spaniol.

Made in Malta este un film despre capcanele iubirii tinere. Până când ți-ai atins vârsta de 30 de ani, cred că putem presupune că am avut o legătură spirală cu cineva care, din când în când, se strecoară în mintea ta. Este genul de dragoste tânără care este la fel de dependentă ca și cocaina. Un medicament consumator care te transformă te face să înnebunești, mai ales pentru că creierul tău nu s-a format încă pe deplin și creează dezechilibre chimice nesăbuite pe care nu le poți raționaliza.

Made in Malta (2019) Online


Regia: Julian Galea
Actori: Greg Audino, Elena Babicheva, Ariadna Cabrol
An: 2019
Gen: Romantice
IMDB: 4.3


Made in Malta (2019) Online


Trailer


Review Made in Malta (2019)

Imaginați-vă dacă acea iubire tânără care să despărțit cu disperare pentru că amândoi vroiați să se întoarcă lucruri diferite se întoarce după cinci ani. Imaginați-vă că ați dat această perspectivă, această oportunitate pentru o perioadă îndelungată de timp și spațiu, și apoi s-au întâlnit din nou pentru a discuta trecutul cu o minte mai matură, echilibrată din punct de vedere chimic.

Made in Malta urmează un personaj care are acele experiențe; Vincent (Greg Audino) este regizor, a cărui structură personală a fost distrusă de Annalisa (Ariadna Cabrol). Cinci ani mai târziu, când carieră să de film era în cele din urmă pe punctul de a ilumina, Annalisa îl găsește la premieră în Malta și dorește să se reconecteze la cafenelele și locațiile pe care le bucurau.

Dacă vă bucurăți de un studiu de caz uman, atunci Made in Malta articulează scenariul la un punct extrem. Ambele personaje amintesc, râd, se bucură de conversații lungi pe diferite rezultate filosofice, dar, de asemenea, se opun pe scurt trecutului lor și cum ar arăta un viitor nou. Realizat în Malta vrea să fie povestea de bază a ceea ce multe suflete ar visa doar de a avea – această a două șansă.

O problemă care este evidentă încă de la început în Made in Malta este că regizorul Julian Galea părea atât de disperat să umple timpul de pe ecran, fie că a umplut-o cu montajele cuplului în dragoste rătăcind pe străzile Maltei, cu muzică minunată să o însoțească sau să umple spațiul rămas cu dialog. Realizat în Malta merită răbdare. Gândurile sau sentimentele unui personaj nu trebuie să fie transmise doar prin conversație; pot există tăcerile care exprimă limbajul sau expresia corpului unui personaj.

Dimpotrivă, noi avem mult dialog; unele interesante, dar unele neinspirate și nu face nici o diferență față de personaje. Din fericire, artiștii interpreți sau executanți și-au îmbrățișat rolurile și au vândut în mod convingător că erau flăcări vechi, reaprindindu-se pentru prima dată în lumina soarelui din Malta. Producția de film de tip B poate fi iertată, deoarece există câteva fotografii bine meritate și unghiuri ale camerei de filmare bine folosite, care se strecoară în unele scene, dar indulgența în scenariu este prea evidentă pentru a fi ignorată.

Made in Malta, te vei gândi la ex-ul tău, sau poate la fostul tău ex, dar apoi e la câțiva kilometri distanță de a fi ceva convingător.