Madame (2017)

Madame (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Amanda Sthers
Actori: Toni Collette, Harvey Keitel, Rossy de Palma
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Madame

Adăugând puțin condiment unei căsnicii în declin, Anne și Bob, un cuplu american bogat. Se mută într-un conac în Parisul romantic. În timp ce pregătesc o cină deosebit de luxoasă pentru prietenii lor sofisticați, cei doi invită doisprezece oaspeți selecți. Adunând înalta societate britanică, franceză și americană.

Dar, atunci când Anne își dă seama că masa este realizată pentru treisprezece persoane, cu Steven în plus, fiul lui Bob din prima căsătorie. Ea se panichează: pentru acest eveniment, ghinionul numărului 13 nu intră în discuție. Anne o roagă pe Maria, menajera ei, să se îmbrace și să se comporte ca o prietenă spaniolă bogată, pentru a echilibra numărul de invitați. Dar, un pic prea mult vin și o conversație ludică, o determină pe Maria să se îndrăgostească accidental de un expert în artă din nobilimea britanică.

Când David, sub farmecul Mariei, o contactează a doua zi, dezvăluirea adevăratei ei identități este pur și simplu o sarcină imposibilă. Curând, o poveste de dragoste începe, zdruncinând valorile elitiste ale Annei și căsătoria ei. Povestea lor înfloritoare o va face pe Anne să-și vâneze slujnica în jurul Parisului, și în cele din urmă să comploteze pentru a distruge această neașteptată și voioasă poveste de dragoste.