Macabro (1980)

Macabro (1980) film online subtitrat

Regia: Lamberto Bava
Actori: Roberto Posse, Stanko Molnar, Bernice Stegers, Ferdinando Orlandi, Veronica Zinny
Anul: 1980
Gen: Groaza
Durata: 89 minute
IMDB: 6.0/10 din 1307 voturi

Debutul regizoral Lamberto Bava lui, Macabre (Macabro) AKA congelate teroare, este o poveste poveste de dragoste frumoasa despre ilicite afacerile dragoste, devotament neimpartasita, tragedie, crima copil, criminali copii, necrofilie, și oamenii orbi scadere săpun. Ar fi imposibil de a face această lucrare de artă perversă justiției sinistru, fără giving away surpriza, deci, dacă nu sunteți un fan de spoilere atunci poate te întoarce mai târziu, atunci când l-au văzut.

Bava are un teren plin de lupte romantice și, pasionat triunghi amoros sordid și combină-l cu luptele personale ale unui om orb, apoi pulberile în partea de sus cu un strat greu de morbiditate răsucite, care permite o redefinire literală a noțiunii de dracu ‘cap într-o interpretare cu adevărat Jane Austen pasă de fraza in Macabro. Un concept răspândită în groază italiană este copiii criminale și aparuti și crimă criminal și nemiloasă a copiilor și Macabro amândoi plus adăugarea copilului criminale fiind prea inteligent dement pentru binele ei și cu totul incapabil trebuie să facă față trăiesc într-o unitate de familie rupt .

Surprinzător copilul ucide și criminali ia vioara a doua la complot principal care se învârte în jurul un adulterin Jane Baker (interpretat de Bernice Stegers, o actrita britanica mai faimos pentru rolul ei în Xtro și ca dublu cascadorii pentru Cherie Blair) și incapacitatea ei de a face față pierderea de dragostea ei interzise într-un accident de mașină la întâmplare și sângeroase și pierderea fiului ei într-un non-accident cadă în aceeași zi. Descurajat de moartea părăsește soțul ei și continuă aventura ei în Locuința fostul ei iubit curent. Din fericire ea împărtășește aceste cazare cu un proprietar orb care reparatii trompete și nu crede în congelarea alimentelor, din păcate, a declarat proprietar este în căutarea pentru dragoste și el are doar degetele pentru Jane .. dar ea are doar ochii pentru Fred “Șeful” Kellerman.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când proprietarul, Robert Duval (Stanko Molnar) devine suspicios de orgasme noaptea târziu Jane și încearcă să găsească stash ei porno, atunci când a descoperitori că compartimentul său congelator a fost lacăt pentru ultimul an el devine un indiciu furios About întâmplări înspăimântătoare în apartament până scări sale. Timp pentru puștiulică criminal Lucy să dracu ‘până speranțele mamei ei din ce in ce mai cap de Fred ca ea aude Robert încearcă să explice ceea ce el crede că se întâmplă la fostul soț lui Jane. Fosta iubita lui Jane nu vrea să audă, in Macabro, dar Lucy nu și ea pune la cale un plan viclean pentru a expune fascinație morbidă mamei ei cu limba de gheață lui Fred.