Ma ma (2015)

Ma ma (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Julio Medem
Actori: Penélope Cruz, Luis Tosar, Asier Etxeandia
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ma ma

ma ma spune povestea emoţionantă a Magdei, o femeie din Spania perioadei de criză 2010-2012, pentru care veştile proaste se succedă cu o viteză ameţitoare: mai întâi şomajul, apoi soţul o părăseşte pentru altă femeie mai tânără, plus un diagnostic medical necruţător. Cu toate acestea, Magda găseşte puterea să lupte în continuare.

Salutări de nou din întuneric. Este de obicei ușor pentru a bash filmele care merg greu pe sentimentalism. Posibil ca, chiar si Steve Goodman ar fi de acord ca aceasta ultima de la scriitor / regizor Julio Medem (Sex and Lucia, 2000). Ar putea fi conturul unui cântec țară perfectă: soțul mamei ei lasă pentru o femeie / elev mai tineri. Mama își pierde slujba ei de predare; Ea devine cancer de sân; nou prieten mama experimentează o tragedie de viață; Mama și noul ei prieten se încadrează în dragoste; Mama devine mai multe vești proaste; Ea devine o veste bună și neașteptate; lucrurile nu se termina bine pentru mama. Se amestecă într-un tren, un camion și închisoare, și nu ar fi nici un argument.

Penelope Cruz produce si stele Magda, titular Ma Ma a cărui ginecolog cântând rupe vestea că cancerul de sân ei va necesita chimioterapie, urmat de o mastectomie. Ceea ce urmează ar putea fi numit un vârtej de tragedii care implica Magda, fiul ei Dani (Teo Plannel) și Arturo fotbal cercetas (Luis Tosar), iar medicul menționat mai sus (Asier Etxeandia).

Performanța fină Penelope Cruz păstrează filmul în mișcare prin primele două acte, iar ea este doar atât de al naibii de simpatic pe care ne găsim cu adevărat trăgând pentru ea.


Trailer Ma ma